29 oktober 2011 / The Kids are All Right

Gisteren ging ik gezellig op verjaardag bij Esther. We gingen deze film kijken, ik had hem al een keer gezien, maar dat was een tijdje geleden. Nu dus een klein blogje erover, voordat ik zo lekker de douche in duik en vanavond vroeg op bed lig. Aan 4 uur slaap heb ik meestal niet zat.

Het verhaal gaat over twee lesbische moeders en hun kinderen, die verwekt zijn met sperma van de spermabank. De zoon is benieuwd naar hoe zijn vader is en neemt contact met hem op, hij wil hem leren kennen. Maar dit leren kennen verandert in leven in positieve en negatieve zin, het is lastiger als ze dachten.

De film ziet er de hele tijd vrolijk en zonnig uit, wat dus al veel doet voor de sfeer, super fijn. Daarnaast wordt alles luchtig verteld, hij kijkt lekker en maakt je vrolijk. Het acteerwerk is goed, alles komt geloofwaardig over. Helaas is het verhaal toch  nog vrij voorspelbaar. Ook komt er best veel seks in voor, en gedetailleerd, wat sommige meisjes met wie ik keek een beetje te veel vonden. Ik kon er wel tegen, het was niet vies of zo. Heel grappig is de film niet, maar leuk zat om een glimlach op je gezicht te toveren, met soms wat leuke blikken of handelingen die het beter maken. Ik zou het omschrijven als een drama met een randje komedie.

Ik zou deze film aanraden voor mensen die van films houden die niet te standaard zijn, maar toch luchtig blijven. Het is geen heel bijzonder psychische film, dus als je wilt nadenken zou ik deze niet aanraden.

3*/5*

3 opmerkingen

  1. I've been meaning to watch this and totally forgot about it. Thanks for the reminder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, lijkt me wel een interessante film :)

    BeantwoordenVerwijderen