2 oktober 2011 / Mensen leren kennen via internet

Als je net zoals ik veel twittert, op fora zit of een blog hebt, zul je best wel merken dat je telkens nieuwe mensen leert kennen. Je krijgt vaste bezoekers waarmee je regelmatig spreekt of mensen waar je gezellig mee kan kletsen op Twitter. En zo leer je elkaar dus steeds beter kennen. En dan wordt het dus tijd om een keertje te gaan afspreken.

Ik heb zelf al een aantal keer met mensen afgesproken die ik niet in het echt kennen. De eerste keer is al weer meer als 2 jaar geleden, toen ging ik samen met Kim die ik volgens mij via de Jonas Brothers hyve kende naar de concert film van de Jonas Brothers. Tja, en toen dat goed ging was ik natuurlijk niet bang om nog een keer met iemand af te spreken. Kim zag ik trouwens nog een keer toen we allebei naar het concert in Rotterdam gingen maar verder hebben we elkaar nooit meer gezien.

De volgende keer dat ik met iemand afsprak was met Simone. Nou ja, afsprak is een groot woord, we zouden elkaar gewoon even 'zien'. We kenden elkaar via het Beautygloss forum en wonen vlak bij elkaar. Toch leuk om even te weten hoe die persoon praat, eruit ziet. Zo zijn er nog wel meer voorbeelden, ook mensen die bij mij op school zitten en ik op de (waar ik toen ontzettend fan van was) JB hyves zag, en die ik in het echt wilde zien.

En zo ook gisteren. Christian zit bij mij op school en schreef een stukje voor de schoolkrant. Ik reageerde via Twitter dat ik het leuk geschreven vond en toen begonnen we een beetje te kletsen. Ik volgde hem, hij volgde mij en toen vroeg hij een paar weken geleden; zullen we een keer samen gaan stadten. Ik zei ja en well.. gisteren gingen we dus samen stadten. Het was super gezellig, ik was een beetje bang dat er van die awkward stiltes zouden komen maar dat is eigenlijk niet geweest en ik heb een super gezellige middag gehad. Dus, voor herhaling vatbaar.

Zo zijn er nog wel meer mensen die ik graag een keer wil ontmoeten, gewoon omdat ik zoveel (en al zo lang) met ze klets op Twitter en het altijd gezellig is. Bijvoorbeeld IoniMirandaRowinKellyIris, Sanne en meer van al deze gezellige mensen :) Expres of per ongeluk zoals bij Rowin en Sanne van de week gebeurd is.

3 opmerkingen

  1. Ohh leuk! Ik heb dat nog nooit gedaan, maar het lijkt me heel apart om iemand in het echt te ontmoeten terwijl je elkaar eigenlijk al kent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik vind het ook leuk om mensen van internet te leren kennen. Heb het al gedaan en ga het in de toekomst ook doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi! Het is ook wel leuk dat als ik je nu tegenkom, ik je gewoon herken :)

    BeantwoordenVerwijderen