27 oktober 2011 / Monsters vs. Aliens

Sorry dat het deze week wat meer kortere, voor uitgeschreven blogjes zijn. Maar omdat ik heel de week van 7 tot 5 uur weg ben, heb ik niet zo heel veel zin om 's avonds dan nog veel te moeten schrijven, laat staan dat ik dan inspiratie heb. En goeie foto's maken in daglicht wordt het dan ook niet. Dus het zijn dus meer van dit soort blogjes.

Ik had deze film echt al een maand of wat geleden opgenomen van tv, maar ik zocht het telkens niet om de film te gaan kijken. Toen is onze tv een tijdje kapot geweest dus toen ging het niet, en nu kon het dan eindelijk. Het verhaal gaat over Susan die op haar bruiloft verandert in een Gigantic, een super groot mens met super power. Ze wordt dan gevangen genomen door een programma van de regering en komt in een gevangenis terecht waar ze deze leuke andere monsters ontmoet. Ze worden vrienden en als er dan een slechterik op de aarde komt, worden zij vrijgelaten om hem te vangen. Maar of dit niet te veel gevraagd is..


De monsters zijn super cute en grappig, maar de rest van het verhaaltje was af en toe een beetje simpel. De humor die verder gebruikt wordt soms, is nogal kinderachtig. Je kan heel de film door merken dat deze Dreamworks film heel erg gericht is op kleine kinderen. Toch heb ik me best vermaakt, zoals ik bij bijna elke animatiefilm doe, maar de beste is dit niet. Gewoon leuk voor tussendoor, maar geen topper.

2,5*/5*

1 opmerking