18 oktober 2011 / Ombre hair

Al een tijdje wil ik iets nieuws met mijn haar. Van de zomer heb ik er blonde plukjes in gedaan wat lekker verfrissend was maar ik wil meer! Mijn haar wordt al lekker lang en het zit goed, dus aan het model was ik niet van plan veel te gaan doen. Maar de laatste tijd ben ik helemaal gek van ombre hair en nu zit ik serieus na te denken om het te gaan doen. Ombre hair is haar dat dus ombret, bovenop donker en dan steeds lichter. Ik zelf wil het dan wel graag een beetje natuurlijk, Ik denk mijn natuurlijke kleur bovenop en dan naar onderen iets lichter.

Dit haar van Hilary Duff vind ik prachtig, het zit lekker nonchalant maar voor al de kleur is heel mooi. Het kleurverschil is niet te groot, gewoon natuurlijk en zo zou ik het zelf dus ook willen.
Het haar van Drew Barrymore is prachtig maar dit is dus precies hoe ik het nu niet bedoel, zo verschil. Dan wordt het me net iets te onnatuurlijk.


En dit is dus perfectie, ik denk dat ik dit plaatje en die van Hilary Duff dan mee naar de kapper zou nemen. Dat natuurlijke donkere bovenop met de lichtere punten. Pretty!


En het aller-aller liefste deed ik het zo. Maar dat durf ik niet.

3 opmerkingen

  1. Vind het ook supermooi maar ben blij met mijn donkerblonde haartjes met natuurlijke highlights hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het ook heel mooi, vooral bij erg lang haar. En dat heb ik niet, dus ik doe het ook niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het het mooist met pastelkleuren, denk ik. Bij Drew Barrymore ziet het eruit alsof ze hele erge uitgroei heeft.

    BeantwoordenVerwijderen