15 oktober 2011 / The Secret Circle

Als je veel andere blogs leest, zul je vast wel al meer over deze serie gehoord hebben. Maar ik ben er zo enthousiast over dat ik er zelf nog even over wil schrijven!
De serie gaat over Cassie, een meisje dat net verhuisd is naar een klein dorpje nadat haar moeder is overleden.Al snel komt ze te weten dat ze een heks is. Samen met 5 andere heksen zitten ze in een 'Circle', hun kracht wordt van ouder tot kind overgegeven. Als de cirkel niet compleet is, werkt hun kracht niet goed dus de groep is blij dat Cassie hier is. Hun krachten zijn nu zoveel sterker, ze weten niet goed wat ze ermee aan moeten en er gaan daardoor dingen verkeerd. Ook zijn er mensen op hun kracht uit.

De serie zou ik echt aan iedereen aanraden die van een beetje horror/spannende series houdt. Er zitten schrikmomenten in, spannende verhaallijnen en leuke dialogen. Maar vooral de sfeer doet het hem. O, en het serieliedje, hoe noem je dat? Wat zeg maar is als de naam van de serie in beeld komt, dat dus. Die is zo ontzettend eng! Brr.

De serie is super spannend, de sfeer is echt heel freaky. Daarom heb ik er ook even een filmpje  bijgedaan, als je die kijkt voel je de sfeer al. De serie is gebasseerd op een boekenreeks van L.J. Smith, ook de schrijfster van The Vampire Diaries. Omdat ik deze serie zo leuk vind ben ik nu ook begonnen met het kijken van Vampire Diaries, ook al zo leuk :)

Van The Secret Circle zijn er helaas pas 5 afleveringen omdat de serie ongeveer een maand geleden is begonnen, elke donderdagavond is er in the US een nieuwe aflevering dus ze zijn vrijdag hier in Nederland te bekijken. 

Als je de serie ook wilt zien kan dit natuurlijk via Sidereel of je downloadt ze via o.a. The Pirate Bay. Als je het boek wilt lezen kun je deze het goedkoopste (en veilig hoor!) hier bestellen, de oude editie is uitverkocht maar deze nieuwe komt over 19 dagen al uit. Als je liever bij een Nederlandse site bestelt, Bol.com heeft hem ook ;)

Als je uitgekeken bent; een aantal andere series die net begonnen zijn die ik je kan aanraden zijn Revenge, New Girl en Hart of Dixie. En natuurlijk altijd nog Glee, Gossip Girl, Grey's Anatomy en meer :)

Zometeen ga ik beginnen aan mijn leerwerk, ik heb volgende week proefwerkweek en wil graag goeie punten halen dus ga even goed aan de bak. Heb al wel wat vooruit geleerd dus dat is fijn. Verder ben ik bezig in het boek 'The Last Song' waar ik de film al helemaal geweldig van vond en het boek is so far ook echt super leuk. Als ik hem uit heb, heb ik weer stof voor een artikeltje ;)

1 opmerking

  1. Ik heb er al veel meer dingen overgehoord! Ben echt benieuwd maar ben zo verschrikkelijk slecht in series volgen :(

    BeantwoordenVerwijderen