8 oktober 2011 / Verveling

Ik verveel me eigenlijk bijna nooit. Altijd kan ik wel iets bedenken om te doen. Film kijken, huiswerk maken, lezen, winkelen, bakken, kletsen, koken. Nee, vervelen doe ik bijna nooit. Behalve soms, soms heb ik gewoon even nergens zin in. En dan ga ik me vervelen.

Zo ook nu. Ik ben nog geen drie kwartier wakker en ik verveel me al. Op de computer heb ik niks te doen, behalve dit blogje schrijven. Film kijken gaat niet want onze dvd speler is niet aangesloten omdat onze tv kapot is. We hebben nu wel een andere, oude staan terwijl hij gemaakt wordt, maar film kijken kan dus alleen op de computer en daar heb ik geen zin in. Ik wil op de bank liggen en film kijken, heel de week al. En het gaat gewoon niet, bah. Huiswerk heb ik zat, maar om dat nu te doen terwijl ik nog geen uur wakker ben. Nee. Zodra ik dadelijk ga aankleden zal ik het maar gaan doen, maar voor nu is het niks.

Lezen heb ik ook al geen zin in, want ik moet in een nieuw boek beginnen wat heel saai is. Winkelen gaat niet want ik heb geen geld. Het enige geld wat ik nog heb wil ik van de week besteden aan fotorolletjes. Oké, die zijn niet heel duur maar ik wil wel een beetje goede kwaliteit rolletjes. Dus van de week even naar de foto winkel. Bakken kan vanmiddag pas, want mama gaat de broodmachine bij opa en oma ophalen. Er is niemand om mee te kletsen. Oftewel, eigenlijk is er zat te doen (huiswerk!!) maar ik heb nergens zin in. Wat een zeikblogje zeg.

Ik denk dat het tijd wordt om me te gaan aankleden, wat huiswerk te maken, Revenge te kijken en iets nuttig te gaan uitvoeren. Ik eet nog even mijn bakje Griekse yoghurt met honing en walnoten op (jummie!) en drink mijn bakkie koffie op, en dan is het tijd om iets nuttigs te gaan doen.

Fijn weekend allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen