21 oktober 2011 / Wishlist dit najaar

Voor mezelf wil ik even op een rijtje zetten welke fashion items ik dit jaar echt nog moet hebben en vond het wel leuk om meteen even aan jullie te laten zien.

Winterjas
Ik heb nog een rode jas, maar naast het feit dat ik die al twee jaar draag, is hij eigenlijk ook net iets te dun voor de ijskoude dagen. Daarom ga ik op zoek naar een (nep) wollen jas, gewoon een klassieke winterjas, die warm zat is. Ik ben niet het type voor, zoals ik ze noem, 'plastic' jassen, ik kom waarschijnlijk toch uit op een trenchcoat o.i.d. Ik wil denk ik een zwarte jas omdat dit met alle accessoires kan, en dan kan ik ook eindelijk is een okergele of bordeauxrode sjaal kopen.
H&M, €149
Van de H&M vond ik deze prachtig maar hij is vrij duur en echt te koud met het cape effect. Als hij in de uitverkoop komt wil ik hem wel voor het voor/na jaar als het nog een beetje koud is, maar verder is dit gewoon te fris.

Volgens mij is deze winter het cape/poncho achtige model sowieso in, maar dat zit er voor mij in de winter dus niet in. Als zomerjasje heb ik ook al een jasje met korte mouwen en het is niet altijd even praktisch, maar zo leuk!

Waar slagen jullie altijd voor een winterjas? Ik denk dat ik gewoon standaard even H&M, Vero Moda, Vila, Only, Zara etc. ga proberen. Daarnaast ga ik misschien morgen naar België dus ook door probeer ik even te kijken. Heb geen zin om heel de winter kou te lijden.

Op de site van de Zara zag ik trouwens een aantal mooie jassen en ik zag dat het veel lange, mannelijke modellen zijn ook. Erg mooi, maar of het me staat? Ben benieuwd, dat wordt gewoon even passen!

Winterlaarsjes


Deze winter MOET ik gaan voor laarsjes zonder hakken. Ik heb een paar andere laarzen zonder hak en de rest is gewoon allemaal met. En als het weer net zoveel sneeuwt als vorig jaar, wil ik niet meer zo vaak vallen omdat ik zo nodig hakken aan moest. Dus. Laarsjes zonder hak dus, het liefste zwart, een beetje stoer. Geen enkellaarsjes maar ook geen hoge laarzen, een beetje er tussen in. Vorig jaar hadden ze een paar bij de Invito dat ik toen helemaal geweldig vond, maar ik niet gekocht heb. En nu hebben ze die dus niet meer.

De onderstaande paren ben ik allemaal al wel eens op internet tegen gekomen. En ja, ik weet dat dat ene paar van de Zara wel een hak heeft maar ze zijn zooo mooi. Ik moest ze hier wel bij zetten. Ik ga dus ECHT eerst voor lage laarsjes en in de uitverkoop (of niet) kijk ik wel weer voor schoenen met hak.


Sjaal

Ik zoek een sjaal die past bij mijn (aanstaande) jas en die lekker cozy is. Ik ben helemaal verliefd op een sjaal bij de Vero Moda (al is ie volgens mij van Pieces), een prachtige bordeauxrode, maar aangezien dat dat verschrikkelijk vloekt met een rode jas, vind ik 26 euro nog even te duur om dan zomaar te kopen.

Warme pantalon
Niet alleen zoek in nog een mooie pantalon om gewoon hier te dragen, ook voor de MUN heb ik ze nodig. Een mooie pantalon kun je op zo ontzettend veel manieren combineren, ik moet er gewoon eentje bij hebben. Ik heb al een vrij dunne, grijze dus nu ga ik op zoek naar een iets warmere.Ook ben ik een beetje klaar met spijkerbroeken, ik wil er nog een mooie bij maar standaard blauwe. Nah, niet zo'n behoefte aan (behalve een hoge taille!!). 
Een lekkere wollige jurk/trui voor samen met een dikke maillot, laarsjes en een sjaal
Hoe langer ik er over na denk, hoe meer er is wat ik eigenlijk nog wel wil hebben, maar tot nu toe zijn dit echt mijn musthaves. Wat wil jij nog allemaal hebben dit najaar?

1 opmerking

  1. Ik moet ook nog laarzen hebben. Is echt een ramp bij mij (kleine schoenmaat + brede kuiten is geen goede combinatie)

    BeantwoordenVerwijderen