20 november 2011 / Lush Cinders bruisbal

Deze bal uit de Lush kerstcollectie heb ik van de week in bad gegooid. Droog ruikt hij heerlijk naar kaneel en andere warme winterse geuren. Ook zitten er volgens Lush knettersnoepjes op de bovenkant. Deze zouden knetteren in bad. Ik was super benieuwd en liet mijn badje lekker warm vol lopen, klaar om te genieten.

Toen ik eenmaal in bad lag en de bal erin had gegooid, viel hij een beetje tegen. De geur was lekker, maar heel zacht en na een half uurtje in bad gelegen te hebben was hij al helemaal weg. Ook heb ik de knettersnoepjes niet gehoord, misschien omdat hij vrij hevig bruist en dat je ze daardoor niet hoort? Ik vond het in ieder geval wel een beetje een tegenvaller. Mijn huid werd er wel super zacht van, toen ik uit bad kwam hoefde ik geen bodylotion meer te gebruiken. Het water werd een gelige oranje kleur, niet vies geel, mooi geel gelukkig. De kleur bleef niet in het bad zitten, ook een pluspuntje.

Als ik in de winkel stond zou ik deze bal niet snel opnieuw kopen. Hij heeft niet veel geur, ik vond hem niet heel bijzonder. Ook lees ik op internet dat je hem snel moet gebruiken omdat de geur er anders afgaat, daar zou je ook even op moeten letten. Nee, deze viel een  beetje tegen.

Ben je toch wel nieuwsgierig naar deze bruisbal (of Ballistic zoals Lush ze noemt), dan kun je deze vinden in de Lush winkels. Kijk op Lush.nl voor de vestigingen. Zit er geen in de buurt, dan kun je op dezelfde site ook gewoon bestellen

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen