22 november 2011 / Lush Godiva shampoobar

Shampoobars zijn in gebruik geniaal. Ze zijn zo ontzettend zuinig en je krijgt er een ontzettend romig schuim van. Zo ook bij deze. Ik bewaar hem in een organza zakje zodat hij elke keer goed kan uitlekken. Hierdoor kun je er langer mee doen. Ook de geur bij deze shampoobar is lekker, lekker zoet.

Ik merk weinig van de conditioner die er in zit. Ik gebruik de shampoobar op heel mijn haar, en ik merk dat ik daarna zeker nog conditioner (Jungle van Lush) in mijn haarpuntjes moet doen, anders is mijn haar wat stroef. Godiva zorgt er voor dat mijn  haar niet snel vet wordt, ik kan wel 4 dagen doen zonder mijn haar te wassen (doe ik meestal niet, vind het fijner om wat vaker te wassen). Ook krijg ik er mooi glanzend haar van, niet bijzonder mooi in model, gewoon goed.

Ik zou deze shampoobar aanraden voor iedereen met normaal haar, als je niks bijzonders hebt. Het voedt je haar goed, maar niet zat om geen conditioner meer te gebruiken. De geur is heerlijk en het product is makkelijk in gebruik. Ik weet niet of ik het nog opnieuw zou kopen, het is geen wonderproduct, dus daar blijven we naar op zoek. Eerst even deze op maken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen