6 november 2011 / Shoplog 5 november

Gisteren ben ik gezellig met Sandra Den Bosch in geweest. Ik was niet specifiek naar iets op zoek, ik heb nog wel wat dingetjes nodig (heb ik pas nog een blogje over geschreven), maar had niet zo'n zin om er echt naar te zoeken. Maar toen ik gewoon wat kleding aan het kijken was kwam ik de perfecte jas tegen, dus nummer 1 van de wishlist is al afgeschreven :)


Dit is dus de jas ik kocht. Ik zag hem hangen, vond hem mooi dus had gewoon iets van, nou, ga hem gewoon even passen. En toen ik hem aan had zat hij gewoon perfect, hij maakt mooi slank en heeft een perfecte kleur. Nu kan ik eindelijk op zoek naar een mooie sjaal. Heb er wel een paar om gehad maar waren vaak net iets te dun, dus nu op zoek naar een lekkere dikke sjaal. De jas kocht ik bij VILA en kostte eigenlijk €79,95 maar er ging €10 van elke jas af, dus kostte hij nog maar €69,95 We moesten een mini fotoshootje voor school à la Cindy Sherman. Al zijn de foto's niet heel erg Sherman-like. Ze zijn best goed gelukt. En deze laat mijn jas mooi zien, al is hij dicht nog mooier.


Deze, hoe noem je het, haarband heb ik gekocht bij de H&M, hij is een beetje boho, en staat alleen met los haar maar dat maakt niet uit. Hij heeft een leuke kleur, is lekker warm en kostte maar €3,95. En ik ben vergeten er een eigen foto van te maken dus deze heb ik even van de H&M site geplukt.


Van mijn opa had ik een oude FreeBees pasje gehad waar nog €10 aan FreeBees op stond dus deze kon ik mooi uitgeven bij de Free Record Shop. Daarvoor kocht ik deze DVD van Desperate Housewives. Wilde hem al eventjes maar met 10 euro eraf is het helemaal goedkoop. Daarbij zaten er nog MovieMinutes bij ook en daar had ik dus weer zat MovieMinutes om een dvd te bestellen, ik bestelde dus Desperate Housewives, wat ik gisteren al vertelde.


Pas heb ik een abonnement op de delicious genomen maar het eerste nummer komt pas in december binnen, het kerstnummer volgens mij, dus moest ik er nog eentje kopen. Dit is het december nummer met erin lekkere warme gerechten, ben heel benieuwd!

Ik kan bijna nooit gaan winkelen zonder de Lush binnen te stappen. Afgelopen week had ik mijn shampoo en conditioner opgemaakt, ook van Lush, en dus stapte ik even binnen om een nieuwe te kopen. Ik koos weer voor shampoo en conditioner in vaste vorm, dit was me goed bevallen. Ik koos voor Godiva omdat die het lekkerste rook en daarnaast kocht ik Jungle, omdat deze me vorige keer heel goed bevallen is. Lees wel dat Godiva al conditioner bevat dus ik moet even kijken of ik niet te vet haar krijg als ik ook nog Jungle gebruik, gewoon een beetje uitproberen dus. Ik zal er waarschijnlijk wel een kort blogje over schrijven als ik hem een tijdje gebruikt heb. Wel zoek ik nog een fijne manier om het op te bergen omdat er vorige keer een gedeelte van mijn shampoo en conditioner verspild was omdat ik het niet handig bewaarde. Ik las ergens, weet helaas niet meer waar, dat je ze het beste in organazakjes kan bewaren en dan kan ophangen. Ik heb er nog 1 liggen, nog ergens anders eentje op de kop tikken en dan komt het wel goed.

Ook kocht ik nog Cinders, een bruisbal. Hij ruikt heerlijk kruidig en winters, hij hoort dan ook tot de wintercollectie. Ik ga deze proberen snel te reviewen zodat jullie ook weten of jullie hem snel nog moeten halen. De Lush medewerker zei al dat er knetter 'snoepjes' op zitten, how nice! Ben benieuwd :)

3 opmerkingen