28 december 2011 / December - shopped a lot

Ik ben tot de conclusie gekomen dat naast dat ik deze december ontzettend veel cadeaus heb gehad met Sinterklaas, ik ook nog zelf vrij veel gekocht heb. Hierbij al mijn aankoopjes en cadeautjes samen.

H&M, €19,95
Deze trui kocht ik voor kerst, ik wilde iets leuks met glitters wat ik ook nog voor normaal aan kon. Het moest ook niet over de top zijn omdat ik gewoon met familie ben deze kerst.

Invito €79,95 (uitverkoop)
Ik was al best wel lang op zoek naar winterlaarsjes voor als het kouder werd en misschien zelfs ging sneeuwen, omdat het dan niet zo praktisch is om hakken aan te hebben. Deze waren stoer en nog steeds vrouwelijk, echt iets voor mij dus.

Catrice Photo Finish Foundation €6,49 - NYC High Definition  Volume Mascara €4,99 - Hema Oogschaduwbasis +/- €3 - Hema Wenkbrauwpotlood €? - Catrice nagellak in It's Rambo nr. 5 €2,49 - Gosh nagellak in Avantgarde €3,49 (uitverkoop)
Mijn foundation, oogschaduwbasis, mascara en wenkbrauwpotlood waren allemaal tegelijk op. Dus ook allemaal weer gekocht. En ik kan niet de Kruidvat uitlopen zonder nog wat nagellakjes te kopen.

Only - €26,95
Verschrikkelijke foto maar gewoon om even snel te laten zien. Ik had geen een echt donkere  spijkerbroek en aangezien ik die bij de bovenstaande trui aan wilde, moest ik er wel eentje hebben. Deze was goedkoop en zit goed dus kwam helemaal mooi uit allemaal. Ook na een paar keer wassen is hij nog steeds goed.

H&M €9,95
Warm en mooi rood. Prima toch :)


Ik kocht/kreeg veel dvd's. De enige die ik zelf kocht waren Sterke Verhalen en Ice Age 2 in de uitverkoop omdat de Music Store hier failliet was en 90210 seizoen 1 kocht op CdWow.nl ij allebei niet echt prijzen die ik kan aangeven, en de rest heb ik gekregen dus daarvan weet ik de prijs ook niet. Heb het meeste nog niet gezien dus verwacht nog wat recensies!


De eerste twee boeken kocht ik bij The Book Depository en de onderste kreeg ik van Sinterklaas, weer geen concrete prijzen dus. Ik heb er ook nog geen één van gelezen maar zodra ik dit wel gedaan heb kunnen jullie recensies verwachten.

Ik kan voorlopig dus weer even vooruit :) Hebben jullie ook zoveel gekocht/gekregen deze cadeautjes maand?

7 opmerkingen

 1. zo je kan zeker ff vooruit zeg :D leuke schoenen !!ik heb teveel gekocht gekregen, nwe imac, roon nwe imac, nwe ipad 2 nwe iphone nwe sjaals dus ik ben er ook ff klaar mee hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke dingen allemaal! Vooral die laarsjes..die zijn echt lovely <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefde voor The Book Depository! Daar heb ik ook The Help vandaan, en One Day staat nog op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The help ben ik nu aan het lezen, echt heel mooi! One day wil ik ook nog graag lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superleuke aankoopjes! leuke dvd'tjes. kun je nu in de vakantie wel even kijken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen