5 december 2011 / Easy ADit is makkelijk een van de leukste films die ik dit jaar heb gezien. Het verhaal gaat over Olive, die altijd door het leven ging als een onbekende, geen jongen zag haar staan. Toen Brandon, homo, haar vroeg om net te doen of ze seks hadden gehad, en ze daar ja tegen zei, veranderde haar reputatie. Steeds meer jongens begonnen haar te betalen voor het faken dat ze seks hadden gehad.
Ik kan over deze film niks dan positief zijn. Jezus, wat is hij goed. De cast is echt geniaal. Als eerste natuurlijk Emma Stone als Olive, maar ook Amanda Bynes als heel erg christelijke Marianne, Penn Badgley (a.k.a. Dan Humphrey in Gossip Girl :)) als Todd en Lisa Kudrow (Friends!!) als Mrs. Griffith. En dan heb je ook nog de geniale ouders van Oliva (Stanley Tucci en Patricia Clarkson). Stuk voor stuk geniale, goede acteurs en actrices. Ze dragen deze film allemaal heel erg goed. Ook leuk; Miranda van Lizzie McGuire kwam ook nog even voorbij, ze is geen spat veranderd.

Het verhaal zelf is ook echt heel goed verzonnen. Heel erg grappig, origineel, invulling voor de acteurs om het nog leuker te maken. Echt credits daarvoor. En de muziek is ook kei leuk, ja, het hele plaatje klopt bij deze film. Dit is er zeker eentje die ik binnenkort op dvd ga halen.

2 opmerkingen