30 december 2011 / Gewonnen! Vlinderketting

Ik doe best wel vaak met winacties mee, natuurlijk alleen als ik de items leuk vind, met de gedachte van 'wie niet waagt wie niet wint'. Of wat de uitspraak ook is. Nu dus weer, bij de site van Annemerel. Ze is een van mijn favo blogs at the moment trouwens en een top wijf. Toen ik 's middags thuis kwam van school las ik opeens op Twitter dat ik gewonnen had. Happy dance natuurlijk :) De dag voor kerst kreeg ik de ketting binnen en het voelde als een extra kerstcadeautje, super leuk! De ketting is heel erg mooi, goud maar niet te glanzend nieuw, met een mooie lengte. Ik heb hem nog niet gedragen want vakantie = thuis zitten = pyjama outfits maar ik heb al allemaal combinaties bedacht. Dus hierbij nog een keer bedankt, Annemerel!

5 opmerkingen

 1. superleuke ketting! leuk dat je die gewonnen hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LEUK DAT JE HET HEBT GEWONNEN .!
  PS: LEUKE KETTING .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil hem ook wel voor je dragen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen