31 december 2011 / Happy New Year!

Hierbij wil ik jullie even een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar wensen! Hopelijk vieren jullie oud & nieuw dit jaar met mensen die je lief vindt en waar je heel veel lol mee kan hebben. Daarnaast hoop ik dat jullie je jaar mooi kunnen afsluiten, met een glimlach. Eindelijk weer een moment waarop je een nieuwe start kan maken, een moment waar je kan beginnen met je dromen verwezenlijken of af te maken waar je al aan begonnen was. Zelf ben ik dit jaar ook weer heel veel van plan en ook al komt er vaak voor de helft niks van, proberen is al iets. Mijn voornemens/plannen komt een dezer dagen ook online, maar die heb ik nu nog niet geschreven. Geniet vanavond/vannacht, heb lief, lach :) En om maar even standaard dit eraan te plakken: zorg dat je morgen nog heel bent, met 10 vingers, 2 ogen, 10 tenen. En al die dingen.

4 opmerkingen