26 december 2011 / Killers

Naast lekker eten  is de tijd tussen kerst en oud & nieuw bij mij vaak ook een tijd met veel films kijken. De komende tijd dus waarschijnlijk ook veel korte film reviews.

Killers gaat over Jen en Spencer. Ze ontmoeten elkaar in Nice, Frankrijk, als Jen daar met haar ouders op vakantie is. Spencer is daar voor zijn werk, om mensen te vermoorden, maar dat weet Jen niet. Ze besluiten daar om te trouwen en Jen weet niet van Spencer's oude baan. Hij stopt meteen met de baan zodra ze trouwen, maar als ze al drie jaar weer in Amerika wonen, blijkt het dat hun buren huurmoordenaars zijn die achter Spencer aan zitten.De film bevat actie en humor in precies de goede verhouding. Ik ben normaal niet echt van actie-films maar deze is precies goed. Wat flauwe maar wel leuke humor, mooie actie scènes. Katherine Heighl speelt met overtuiging een onhandige vrouw, dat onhandige is erg leuk. Stuntelen, net op de momenten dat het niet zou moeten. Erg leuk. De chemie tussen Katherine Heigl en Ashton Kutcher is leuk, en de laatste persoon is natuurlijk ook niet vervelend om naar te kijken. De bijrol van Tom Selleck als Katherine Heigl's papa is ook erg leuk, verrassend. Deze film heeft iets weg van Mr & Mrs Smith, anderen zouden het misschien kopiëren vinden, maar omdat ik hem leuk vind maakt dat natuurlijk niet uit. Mijn favoriete scène is de scène in de supermarkt, waar ik verder niks van ga verklappen, maar hij is erg leuk :)

Gewoon een simpele, leuke film waar je niet te veel over moet nadenken en gewoon lekker kijken. Maar ook niks heel bijzonders dus 3* (uit 5*).

1 opmerking