29 december 2011 / Sale shopping

Gisteren nog een shoplog geplaatst, wat niet zo slim is als je dezelfde dag nog gaat winkelen. Ik kocht meer als dit maar dit zijn de eerste items die ik jullie even wilde laten zien. Alles komt uit de sale behalve de trui die je hier ziet liggen, en ook nog een boek wat ik kocht.

Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb heel vaak dat ik een hele winter bijna geen kleding koop omdat ik niks leuks vind. Dit jaar is dat iets anders, dit jaar vind ik bijna alles leuk. Deze trui kwam volgens mij uit een nieuwe collectie van de H&M en hij zit echt heel erg mooi. Ik heb heel weinig lichte kleding, dat was ook het eerste wat mijn vader opmerkte toen ik hem liet zien, dus dit is een mooie afwisseling tussen al die donkere kleding.

Het tasje komt van de Zara en was dus afgeprijsd. Deze kreeg ik nog voor mijn rapport van een paar weken geleden. Zodra ik hem zag, vond ik hem meteen heel erg leuk. Een leuke kleur, goeie grootte en wat je niet op de foto ziet; maar hij heeft ook nog een lang hengsel. Het is gewoon een cute tasje. Kleine tasjes gebruik ik niet zo vaak dus deze waarschijnlijk ook niet maar geeft niet, het is gewoon een leuk extraatje.

De wanten komen van de VILA, ook in de uitverkoop. Ze passen niet super goed bij mijn nieuwe sjaal maar ik heb ze gewoon echt nodig voor warme vingertjes deze winter op de fiets dus het maakt me niet zoveel uit. De kleur vind ik wel heel erg leuk, en volgens mij zijn ze wel heel warm.

Nu ga ik eventjes mijn kamer opruimen en poetsen. Vanavond ga ik nog met mama sporten en verder ga ik koken; ik probeer uit kleine wellingtons met mosterd crème-fraîche uit de delicious. november 2011.

2 opmerkingen