20 december 2011 / Update kleine herfstvoornemens

Alweer meer als twee maanden geleden plaatste ik dit blogje over wat ik deze herfst nog wilde doen. De herfst is nu bijna afgelopen, maar sommige dingen wil ik nog steeds graag doen. Ik ga nu even kijken of er wat van terecht is gekomen en welke dingen in de komende weken in de vakantie nog zou moeten doen.

1. Broden bakken. Faal. Ik heb geen een keer een brood gebakken, behalve de kleine broodjes waar ik gisteren over blogde.   Ik heb het dus gedaan, maar niet zo veel als ik wilde. Ik ben wel van plan van komende week of met de kerst de broodmachine van mijn opa en oma te lenen, dus hopelijk kan ik dan iets proberen en het met jullie delen.

2. Veel lezen. Dat is wel geslaagd, vind ik dan. Sinds ik deze voornemens had (14 oktober), heb ik 8 boeken gelezen, netjes. Sinds eind november is weer wat minder maar de komende tijd moet ik voor school veel lezen dus dat probeer ik de komende tijd vol te houden.

3. Geld sparen. Helemaal gelukt, ik heb netjes wat geld weggezet. En ik heb besloten dat als het geld wat ik heb weggezet nadat ik  naar Engeland ben geweest nog niet op is, dan ga ik sparen voor een Louis Vuitton tas (de Speedy, Damier Ebene in 30) die ik dan in Parijs wil gaan kopen. Geen flauw idee of het lukt, maar ik wil het.

4. Hard werken voor school. Dit heb ik super goed gedaan, de enige onvoldoende die ik nog heb gehad is voor wiskunde, maar daar heb ik wel kei hard voorgewerkt dus daar ligt het niet aan. En dit ga ik zo vol houden, ik hou van goeie cijfers.

5. Mijn haar verven. Ja. Nee dus haha. Ombre is gewoon echt te duur. Maar mijn kapster, die nu met zwangerschapverlof is, komt in het begin van januari weer hier, dan gaan er weer puntjes af en laat ik waarschijnlijk wat highlights zetten, blonde. Komt helemaal goed.

Voor nu dus eventjes niet echte nieuwe voornemens, die komen met het nieuwe jaar weer. Wel de komende tijd nog een keertje broden bakken, en lekker blijven door lezen. Nu nog even een paar daagjes hard werken voor school en dan heb ik vakantie, twee weken lang niks doen. Eerlijk gezegd vind ik wel dat ik het verdiend heb. 

2 opmerkingen

  1. Leuke voornemens, ik denk dat ik ook maar eens alles blond ga doen met mijn haar1

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey ik heb die tas en ik kan hem aanraden. Heb hem meer dan drie jaar gebruik hem heel vaak en hij is nog supermooi.

    BeantwoordenVerwijderen