30 september 2011 / Nieuwe site

Een nieuwe site. Het voelt goed. Het nieuwe Weblog systeem was niet meer Benthe- oftewel klunsproof. Daarnaast, ondanks de ├ęcht geweldige service, heeft het gewoon heel lang geduurd en kan ik nu regelmatig nog steeds niet op mijn blog. Dus over op Blogger. Makkelijk in gebruik, blogjes kan ik eindelijk inplannen en mijn lay-out vind ik zelf erg leuk. Niet heel bijzonder, gewoon mooi wit met een roze randje.

Deze blog wil ik gaan vullen met kwalitatief wat betere artikelen. Geen halve artikeltjes 'omdat iedereen zegt dat je zo vaak mogelijk moet bloggen'. Eerlijk gezegd plaats ik zelf liever 2 goede artikelen in de week online dan 7 half-af artikelen. Respect voor de bloggers die elke dag een interessante post kunnen schrijven maar zoveel boeiends gebeurt er gewoon niet in mijn leven. Verder ga ik voor betere foto's en veel leuke reacties (maar hier kan ik zelf niet zoveel aan helpen ;)) Verder ben ik van plan om binnen een jaar tijd een bebjebenthe.nl te maken maar nu heb ik daar 1. de fut 2. het geld niet voor.

Verder heb ik niet heel veel te melden. Jullie zien vanzelf wel nieuwe blogjes verschijnen en ik hoop dat jullie weer gezellig gaan reageren of mee lezen :) Enjoy!