16 januari 2012 / Kitchens that inspire

Ik kan uren en uren rondspeuren op Pinterest op zoek naar van alles en nog wat. Eten en drinken, interieur, kleding, alles ter inspiratie. Eén van mijn favoriete dingen om naar te zoeken zijn keukens. Ik weet niet waarom, deze hebben gewoon een soort van magie op me. Hier een rijtje van mijn all-time favorites. Wil je meer zien, dan kun je altijd mijn board bekijken.

Zoals jullie kunnen zien heb ik een voorkeur naar staal, een tikje ouderwets en frisse kleuren. In elk van deze keukens zou trouwens meer groen mogen, of zouden al deze mensen dat buiten doen ;)? Mijn favoriet is de laatste, ook al is dat niet echt een keuken, ik vind de krijtborden op de muur erg leuk. Een week van te voren je menu uitschrijven, alle notities, boodschappenlijstjes. Heerlijk :)
Voor al de bronnen, kunnen jullie even naar mijn board gaan en vanuit daar doorklikken.

4 opmerkingen

 1. door al die mooie keukens krijg ik honger !! :) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat laatste plaatje lijkt echt heel erg op een theehuisje bij ons in de stad!
  Ik heb je trouwens getagd:
  http://lauraweemeringphotography.weebly.com/1/post/2012/01/11-me-11-you.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik wil ook zo'n heerlijk ruime keuken, waar je rustig een middagje kan koken en met mensen 's avonds kan eten en vrienden kan uitnodigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wou dat ik zo'n mooie keuken had :D!

  BeantwoordenVerwijderen