2 januari 2012 / Lezen, lezen, lezen.

Ik koop echt meer boeken dan ik lees. Zo van de week ook, ik kocht weer vijf nieuwe boeken. Gelukkig vier van de vijf in de uitverkoop, dan heb ik een mooi smoesje ervoor. Maar vanaf nu is dat anders; ik wil eerst al mijn boeken uitgelezen hebben voor ik weer nieuwe koop. Dit zien jullie dan ook bij mijn goede voornemens staan, van de week.

Het bovenste boek is zoals je kunt lezen Go Johnny Go van Paige Toon, hier las ik al eerder een boek van en die las heel erg lekker dus waarom deze ook niet :) Daaronder ligt deel 6 van de it-girl serie, Lekker. Ik heb deel 1, 2, 6 en 7 nu, lekker logisch. Maar als ik ze tegen kom in de uitverkoop neem ik ze vast mee. Nu de boeken tussendoor nog een keer kopen. Als ik mijn andere boeken uit heb natuurlijk haha. Daaronder weer ligt The Rehearsal waar ik nog nooit van gehoord had, maar het verhaal sprak me wel aan. Daaronder ligt het boek The Gospel according to Larry wat over een blogger gaat, en mij dus aansprak. Als laatste het tweede deel van de Millenium serie, De vrouw die met vuur speelde, ik heb ze allemaal al een keer gelezen maar had deel 2 & 3 nog niet, nu staat alleen nog maar het laatste deel op mijn verlanglijstje.

Welke boeken heb jij pas gelezen en zou je me nu echt aanraden?

3 opmerkingen

  1. Nu ik dit bericht lees krijg ik zin om de Millenium trilogie te herlezen. Wat een geweldige boekenreeks is dat toch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben nu bezig in 'De man die vrijwillig naar Auschwitz wilde', maar kan er nog niet veel over zeggen, want ik ben nog niet zo ver.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke boeken! Vooral de vrouw die met vuur speelde. Heb zelf alle drie de boeken gelezen en vond het zeker aanraders!

    BeantwoordenVerwijderen