1 januari 2012 / Lush sale shopping

Natuurlijk heb ik ook wat uit de sale van de kerstcollectie van Lush gekocht. Omdat het meeste nu dus uit het assortiment is en of volgend jaar pas terug komt, of helemaal niet terug komt, zal ik het meeste niet reviewen. Misschien als ik er binnenkort eens zin in heb, dat ik er wat foto's van maak en een stukje over schrijf. Waar ik wel sowieso nog over ga schrijven, zijn de Toothy Tabs in Sparkle, dat is het doosje wat je ziet liggen. Het zijn tandpasta tabletjes, je moet ze kapot bijten en dan kan je je tanden ermee poetsen. Ik ben er benieuwd naar, maar ga ze eerst even goed testen, dan laat ik wel weten wat ik er van vind.

Wat je verder allemaal ziet: Lady Catrina, een zeepje voor het Mexicaanse feest 'Dia de los Meurtos', oftewel Halloween. Het zeepje ruikt heerlijk fris naar limoen, maar ook zoetig. Ook heb ik een stukje Candy Cane, ook een zeepje, en die ruikt natuurlijk naar candy cane :) Snoepjes en munt, jammie! Het laatste stukje zeep wat ik kocht is Angels Delight, deze stond ook al op mijn verlanglijstje. Zoet! Ben heel benieuwd naar alle zeepjes, de ene keer vind ik Lush zeepjes heel fijn schuimen en verzorgend zijn, andere keren drogen ze juist uit.

Voor in bad kocht ik Space Girl welke ik al eerder had en heel fijn vond. Deze is trouwens van de vaste collectie dus misschien daar nog een blogje over. Ook kocht ik Lil' Lush Pud die zo droog heerlijk kruidig ruikt. Ook kocht ik de So White bal die ik ook al eerder had en die toen zo verzorgend was, en lekker zoetig ruikt. Hopelijk bevalt hij de tweede keer weer zo goed. En als laatste had ik dan nog Candy Mountain die ruikt naar Rockstar, een zeepje van Lush wat ik ook nog heb liggen, en Mmm Melting Bath Melt of Cream Candy bubble bar. 1 van de 2 heb ik ooit gehad en die rook dus ook zo. We zullen wel zien wat ze allemaal in bad doen.

1 opmerking

  1. Ik zat nog zo te twijfeleen of ik niet langs Lush moest, speciaal voor de sale maar ik heb eigenlijk niks nodig dus heb het maar niet gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen