3 januari 2012 / Mijn parfum

Parfum. Ik hou er echt van, een van die luxe extraatjes waar ik heel erg blij van kan worden. Zoals je ziet heb ik er niet zoveel, en ik doe samen met mijn mama en zusje, maar deze geurtjes vind ik wel allemaal heel erg lekker.

Helemaal links achteraan zie je CK in 2U van Calvin Klein. Deze hadden we een jaar of twee geleden bij de Etos gekocht, een huge fles van 150 ml, in de aanbieding. Hij is wel lekker, maar het is niet echt een Benthe-geurtje dus ik draag hem niet heel vaak. Daarnaast staat Burberry Brit, heerlijk. Kreeg er eerst een staaltje van en toen heeft mama die voor haar verjaardag van mijn zusje en mij gekregen, met natuurlijk een beetje eigenbelang haha. Daarvoor staat Daisy van marc Jacobs. Mijn favoriet, dit is al onze tweede fles. Daarvoor staan nog Jil Sander Sun, gekocht op Schiphol en Guess Seductive, gekregen bij een Glamour abonnement. Jil Sander Sun is een vrij klassiek geurtje welke ik de laatste tijd heel vraag draag. Guess is wat zoeter, speelser, maar wel heel lekker.

Zoals je ziet lijken de flessen qua uiterlijk allemaal een beetje op elkaar. Wit, wit en wit. Dit vond ik al opvallend maar nu ik de noten van de parfums heb opgezocht, is me ook opgevallen dat die ook op elkaar lijken. In de basis van alle vijf de parfums zit vanille. Daarnaast zit er bij veel ook jasmijn in. Toch een duidelijke voorkeur voor geuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen