22 januari 2012 / MY ROOM: Boekenkast

Nu mijn kamer steeds meer wordt zoals ik hem graag zou willen, kan ik jullie ook kleine stukjes van mijn kamer laten zien. Als eerste mijn boekenkast. Het liefste wilde ik een grotere, mooiere boekenkast met meer boeken. Maar dat zit er nu even niet in, en ik ben tevreden met hoe het er nu uit ziet.
Mijn boekenkastje is lief, wit en schattig. Hierin staan alle boeken die ik al gelezen heb, de andere boeken laat ik een andere keer zien.
Dan eerst de boeken die links boven op het kastje staan. Ik ga niet elke titel stuk voor stuk opnoemen, gewoon even degene die er voor mij uitspringen. Dat is hier natuurlijk Extremely Loud & Incredibly Close, al is deze van de bieb op school dus die moet nog terug. Daar kunnen jullie ook nog een blogje over verwachten. Onder op de linkse stapel liggen twee boeken die ik absoluut niet leuk vond, of ja, het eerste deel vond ik niet leuk, tweede ben ik niet meer in begonnen.
Rechts staat de oplader van mijn telefoon, in de zwarte mok zit die van mijn mobiel. Alle Afrika-spulletjes heb ik van mijn oom & tante gehad, elke keer als ze naar Afrika waren geweest wat. Het kleine mokje kreeg ik van een vriendin een aantal jaar geleden.
Dan het vakje links boven. Het boek dat ik gewonnen had staat voorop, omdat hij zo groot is en een mooie voorkant heeft. Ik zou hier nog een blogje over schrijven maar ik heb er nog niks uitgemaakt dus dan kan ik niet eerlijk mijn mening erover geven, dus dat komt eerst nog.
Daarachter staan deze boeken. De hele Gossip Girl reeks in het Nederlands, minus het laatste boek want dat is nog niet gelezen en ligt dus ergens anders. Daarboven op ligt de Mel Wallis de Vries reeks, dit zijn voor 12/13 jarige meisjes echt de leukste thrillers! Nu ben ik er iets te oud voor en ik heb het nieuwste deel (of delen?) niet meer gekocht, maar ze zijn aanraders!
Het volgende vakje. Links zie je twee boeken van Meg Gardiner, die ik eerst gewonnen had, en heel erg leuk zijn! Er is ook nog een derde deel wat al heel lang op mijn verlanglijstje staat. Als ik dadelijk van mezelf weer boeken mag kopen, ga ik die denk ik als een van de eerste kopen! Daarnaast staat deel 1 van de Millenium-triologie, geniale boeken zoals jullie vast al weten. En natuurlijk de twilight-sage, mijn zusje is (al een half jaar) bezig in Twilight dus die staat er niet bij.
Hier staat eigenlijk alles door elkaar. The Last Song is heel mooi, net zoals Haar naam is Sarah, Donderdagskind (ook al gewonnen, jeetje) en Hotel Babylon is geniaal. Heb ik trouwens gisteren de TV-serie seizoen 1 & 2 van gekocht, €6,99 bij de Blokker :)

Dan nog de laatste boeken, niet de meest duidelijk foto. Ik zal er even wat aanraders uit noemen: Gebroken Soep van Jenny Valentine, Carries Dagboeken van Candice Bushnell, Harry Mulisch - De Aanslag, Eten Bidden en Beminnen, Het familieportret en meer! Als jullie bepaalde titels willen weten, maar ze niet kunnen lezen, geef maar een gil.

Stiekem heb ik altijd meer boeken als ik denk. Ik koop gewoon meer als ik lees, maar ze zijn allemaal zo leuk :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen