8 januari 2012 / Parfum wishlist

Nadat ik van de week mijn parfums heb geplaatst, besloot ik maar meteen een wishlist te maken. Voor nu heb ik drie geurtjes die ik heel graag wil. Ik kan ze nu niet betalen maar toch maak ik een lijstje :)

Aller eerste Chance van Chanel. Chanel heeft heerlijke parfum voor elke leeftijd. Mijn oma droeg altijd Chanel No. 5, mijn moeder droeg vroeger vaak Coco en ik vind het wel leuk als ik dan zelf Chance draag. En hij is ook gewoon heel erg lekker. Je hebt drie verschillende soorten dus ik moet nog even goed ruiken welke ik het liefste wil.

















Ik ben al helemaal gek van Daisy van Marc Jacobs maar deze is ook heel erg lekker. Wat zoeter, maar echt een zomers geurtje. En weer zo'n prachtige fles, echt een eye-catcher. Dit zou mijn eerste fles zijn die wat feller is, de andere zijn allemaal wat neutraler.




















Miss Dior Cherie. Deze wil ik alleen al kopen omdat het een van mijn favoriete reclames van all time is. Elke keer als ik het geurtje ruik in de winkel krijg ik echt zo'n happy feeling. 

4 opmerkingen

 1. Haha, dan krijgen we 2 flessen met een bloem:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb die miss dior cherie al ,,
  En die ruikt echt lekker!!
  Je moet die echt kopen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de gewone Chance en het is serieus mijn favoriete geurtje. Wel duur, maar veel te lekker om niet te dragen!
  Overigens heb ik ook Allure en Mademoiselle van Chanel, maar de favoriet (vooral in het voorjaar en zomer) en Chance <3!

  BeantwoordenVerwijderen