23 januari 2012 / Tag: Me - You

Toen ik getagd werd door Laura besloot ik dat het weer eens tijd was voor een tag. Niet alleen is het wel leuk om te doen, het is ook leuk voor jullie. Ik blog nog steeds te weinig maar heb er gewoon niet altijd zin in. Komt goed, binnenkort verschijnt er hopelijk weer elke dag een blogje op jullie scherm.

Ik kreeg de tag dus van Laura, en om eerlijk te zijn, ik kende haar blog nog niet, maar ik heb al een paar artikels gelezen en hij is heel erg leuk dus ik ga hem zeker vaker bezoeken. Laura maakt prachtige foto's en schrijft ook nog eens lekker persoonlijk en vrolijk. Maar vooral envy ik haar foto's, ik wil ook zulke prachtige foto's kunnen maken! Mijn foto's zijn over het algemeen wel scherp, maar daar houdt het vaak mee op. Om over mijn photoshop-skills maar niet te spreken. En dan vergeef ik haar dat ze mijn naam verkeerd heeft geschreven ;)

De tag heeft flink wat regels en ik had daar eigenlijk niet zo'n zin in. Ik verander hem voor mezelf een beetje; heel erg tegen de regels in. Maar zo ben ik nu eenmaal. Natuurlijk vertel ik wel elf dingen over mezelf.

11 dingen over mezelf;

1. Ik draag normaal lenzen maar soms heb ik ook een bril op. En als ik eerlijk ben, vind ik hem mezelf wel leuk staan, andere mensen maken er ook altijd complimentjes over.
2. Ik kende Twitter al voordat het popi-jopie op school was. Toen was het ook nog niet geblokkeerd op school.
3. Ik heb een abonnement op 4 tijdschriften. De Glamour, delicious., Jamie Magazine en de Seventeen. Op mijn verlanglijstje staat nog een abonnement op de VT Wonen en een aantal buitenlandse tijdschriften, en natuurlijk de Nederlandse Vogue als deze uitkomt. En ook nog graag de nrc. next.
4. Ik heb een heel mooi, ouderwets open klap mobieltje. Ik wil wel graag een andere telefoon maar de enige waar ik genoegen mee neem is een iPhone. En dat kan ik zomaar 1 2 3 niet betalen.
5. Het liedje wat ik in iTunes het meeste geluisterd heb is de versie van di-rect, Nothing Ever Hurt like You. Deze staat op 1 met 55 afgespeelde keren.
6. Ik bijt mijn lip altijd kapot. Of ik pluk met mijn nagels velletjes van mijn lip, of ik doe het met mijn tanden. Het is lelijk, mijn lip gaat er kapot van, maar toch stop ik maar niet met het doen ervan.
7. Mijn schoenen met hak die ik vaak aan heb gaan gemiddeld 1x per jaar naar de schoenmaker om er nieuwe hakjes onder te laten zetten.
8. Deze carnaval ga ik waarschijnlijk verkleed als sailor of zo'n soort show girl met zo'n lange jas.
9. Panty's zijn mijn favoriete kledingstuk. Ze kleedden mooi af en het zit fijn.
10. Ik ben tot nu toe elk jaar van mijn leven naar de Efteling geweest, behalve afgelopen jaar. Stom.
11. Ik heb mijn eigen kleding kamer. Eigenlijk deel ik hem met mijn moeder & zusje maar ik noem het mijn kamertje. Het is een hemel.

11 vragen voor mij;

1. Wat is je eerste herinnering?
Dit weet ik dus echt niet, en ik zou het dus ook echt niet weten en het is stom want ik wil het weten.
2. Waar wacht je het perfecte moment nog voor af?
Eigenlijk doe ik alles meteen, als ik iets in mijn  hoofd haal doe ik het gewoon. Dit is wel iets waar ik trots op ben, als ik iets wil doe ik het (bijna altijd) gewoon.
3. Hoe beschrijf je je band met je moeder?
Goed. Ik vertel eigenlijk alles aan mijn moeder, als er iets zou zijn is ze ook de eerste waar ik naar toe zou gaan. Ik weet ook dat ze dit leest dus mama: je bent de allerliefste <3
4. Welke tijd uit de geschiedenis vind je het leukste?
Niet het leukste, want deze tijd was verschrikkelijk, maar niks interesseert me zo als de Tweede Wereldoorlog. Soms raak ik er echt verslaafd aan, ik kan er uren en uren over zitten lezen op internet. Als ik een tijd moest kiezen waarin ik mocht lezen, dan zou het de jaren '30 zijn. Toen was iedereen mooi, klassiek. Daar hou ik wel van.
5. Stel, je mocht maar één website op het internet een maand lang bezoeken. Welke zou dat zijn?
Dat wordt dan Tumblr. Daar kan ik uren en uren op surfen en niet verveeld raken. Sommige mensen uit mijn omgeving zitten er ook op, dus met mensen via internet praten zou nog steeds kunnen. Ja, Tumblr.
6. Als je op de fietst zit, waar denk je dan meestal aan?
Meestal fiets ik samen met andere mensen, dus dan ben ik vooral aan het kletsen. Als ik in mijn eentje fiets, denk ik vooral aan wat ik daarvoor heb gedaan of wat ik daarna ga doen. Mijn beste ideeën krijg ik trouwens ook op de fiets.
7. Wat maakt jou uniek?
Lastige vraag. Ik denk dat wat mij uniek maakt is, is dat ik altijd doe zoals ik zelf ben. Ik kleed me zoals ik zelf ben, ik heb een eigen stijl, ik probeer niemand anders na te apen. Ik ben mezelf.
8. Wat vind jij een ergelijke eigenschap?
Bij mezelf is dat, dat ik soms te lang wacht met hulp vragen, ik wil altijd eerst het zelf doen. Bij andere mensen vind ik on-eerlijkheid heel erg vervelend. Just say it.
9. Welke stad zou je graag willen bezoeken?
Dat zijn er dus heel erg veel. Op nr. 1 staat nu Berlijn. Dit lijkt me zo'n prachtige stad.
10. Wat zou je nog een keer willen over doen?
Ik wil niks over doen, het is zoals het is en ik wil er niks aan veranderen. Nou ja, misschien mijn wiskunde proefwerk.
11. Hoe beschrijf je je leven in één woord?
Genieten.


En dan iets waar ik de regels verander, het aantal mensen dat ik tag. Dat zijn er vijf. Ioni, Soesja, Shenyce, Roos en Tara/Larissa. En dan moet ik eigenlijk 11 vragen gaan maken. Maar ik zelf vond hierboven 11 een te groot antwoord, het blogje wordt te lang en on-interessant. Ik maak er dus 5 van.

Mijn vragen aan jou:

1. Wat zou je aan je leven veranderen als het kan?
2. Welke beslissing heb je gemaakt waar je nu heel veel spijt van hebt?
3. Welk boek zou je het liefste voor altijd blijven lezen?
4. Ben je gelovig en waarom?
5. Draag je elke dag make-up?
Bronnen foto's:
1; 2; 3; 4.

2 opmerkingen

  1. Super leuk stuk en interessant! Weet ik ook meteen hoe je in elkaar zit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ga er van de week eens voor zitten. En weer veel over jou geleerd zo. ;)

    En ik heb ook altijd kapotte lippen. ;) Stefan maakt daar dan opmerkingen over, ik heb het zelf niet door dat ik die velletjes er vanaf bijt.

    BeantwoordenVerwijderen