24 januari 2012 / Vision board

Geïnspireerd door Ioni besloot ik ook een vision board te maken. Het is fijn om even je doelen voor je te hebben. En ondanks dat ik het komende jaar minder grote plannen heb, wil ik het wel even allemaal op een rijtje zetten. Vanaf nu maak ik elk jaar, elke twee jaar, zoiets, een nieuw vision board. Elk groot doel wat ik wil bereiken komt hierop te staan en misschien maak ik binnenkort binnen elk doel nog een apart vision board.Het alles durfen staat voor het feit dat ik dit jaar 16 word. Ik wil daarmee voor mijn zelf een doel stellen; alles waar ik eerst over twijfelde maar wel graag wilde, ga ik gewoon doen. De vakantie naar Italië wil ik gewoon graag, omdat ik het een prachtig land vind. Ook wil ik langzamer hand beginnen met Italiaans leren, dus binnenkort op zoek naar een boek o.i.d. Afvallen spreekt voor zich, ik wil het al heel lang maar nu ga ik er echt voor werken. Hardlopen hoort daar bij, maar dit wil ik ook gewoon voor mezelf. Ik roep al heel lang dat ik het ga doen; maar ik doe het niet. Eerst op zoek naar goeie schoenen en dan op naar de 5K! En als laatste overgaan naar 5VWO. Ik sta nu goed, alleen moet ik wiskunde ophalen. Nog 5 maanden en ik ben bezig met bijles regelen dus hopelijk komt dat ook allemaal goed.

4 opmerkingen

  1. Dit is ook mijn plan om dit binnenkort te maken. Het is gewoon verhelderend en handig om het ergens zichtbaar op te hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dit staat ook nog steeds op mijn lijstje dat visionboard. Ik heb wat stiften gekocht en binnenkort ff een groot blad. Leuk dat je dit doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alles durfen is wel een erg breed doel. Ik zou het persoonlijk opdelen. ;) Verder wel mooi, ik hoop dat ze allemaal gaan lukken!!

    BeantwoordenVerwijderen