9 januari 2012 / What's keeping me busy today...


Ik weet niet hoe school het voor elkaar krijgt, maar ik moet van zowel Engels als Nederlands twee boeken tegelijk lezen. Gelukkig lees ik snel en vind ik het niet zo erg, maar voor mensen die niet graag lezen lijkt het me echt een hel. En wat we dan moeten lezen? Van onder naar boven:
This Rough Magic van Mary Stewart;
Mariken van Nieumeghen;
De Verstotene van Naima El Bezaz;
en Extremely Loud & Incredible Close van Jonathan Safran Foer.

Het enige boek wat ik zelf heb uitgekozen is de onderste, deze vind ik dan ook leuk. Mariken van Nieumeghen heb ik vorige week in een half uur gelezen, verschrikkelijk boek maar wie verzint het dan ook dat je verplicht Middeleeuws literatuur moet lezen? De andere twee ben ik nog niet in begonnen maar ik geloof niet dat ik er enthousiast van word.

3 opmerkingen

 1. Ik ken geen van de boeken. Ik vind lezen geweldig maar niet wanneer het verplicht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeee je blog is elke keer weer leuk schattie!! <3

  Heb je mijn website al gezien?
  www.blondjespreekt.webnode.nl


  xxxx Miran

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Middeleeuwse literatuur is echt verschrikkelijk! Ik heb voor mijn examen al die oude boekjes niet eens gelezen, terwijl ik toch echt wel van lezen houd. Vooral de boeken die ik voor Engels mocht lezen vond ik erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen