4 januari 2012 / Why I so deeply love Pretty Little Liars..


1. Ze maken alles spannend. Zelfs 3 meisjes die aan het touwtje springen zijn.
2. De muziek erin is geweldig. Echt waar. Alles past zo goed bij het verhaal en is echt heel erg goed gekozen. De meeste liedjes ken ik niet maar dat maakt het juist weer leuk, nieuwe muziek ontdekken.
3. Leuke woordgrapjes tussendoor. Zoals hierboven. De serie is veel spanning en serieuze verhaallijnen dus dit soort dingen tussendoor maken het weer wat gezelliger.
4. Haar, kleding envy. Alles is prachtig.
5. Knappe. jongens. Zo ontzettend veel.

Waarom ik dus zo aan het raven ben over Pretty Little Liars? Gisteren was er eindelijk na heel erg lang wachten, ik denk zelfs een half jaar wachten, een nieuw aflevering van. Na een niet zo'n boeiende Halloween special was ik toch wel heel erg benieuwd hoe ze het verhaal nu verder uit gingen werken. Meteen gedownload gisteren en ja, loved it! Vooral de laatste 5 minuten waren ongelofelijk spannend en ik kan niet wachten tot volgende week!

1 opmerking

  1. ohhhh jaa! ik was het bijna vergeten! Zo maar even downloaden! ik hou echt van pretty little liars!

    BeantwoordenVerwijderen