8 februari 2012 / 18 mei - Gers Pardoel

Ja hoor, de kaartjes zijn besteld! Dat ik pas een liedje of 2 van hem ken en dat het eigenlijk niet helemaal muziek is, maar dat ik het wel leuk vind, laten we maar even achterwegen. Het was in de W2, wat dichtbij is, en ik had nog een concert voor CKV nodig. Dat mijn moeder ook nog mijn kaartje betaalt maakt het helemaal geweldig. Samen met Esther en Ilse gaan wij vast een avondje heel erg lol hebben :)Je kent Gers vast wel van Ik neem je Meeik ga hard en tijdmachine. De W2 omschrijft zijn nieuwste album als Nederlandstalige hiphop met catchy refreintjes en mee-zing nummers. Ook zeggen ze dat hij stoere jongens een brok in hun keel laat krijgen. Ik kan mezelf niet echt tot een stoere jongen rekenen en ik ken zijn muziek nog niet zo heel goed, maar ik zal me voor het concert eens goed inlezen en wat nummers vaker beluisteren. Dat we lol gaan hebben is sowieso wel zeker en dat ik er dan ook een blogje over ga schrijven ook, dus we zullen zien!

Als jij ook kaartjes wil kopen kun je dit doen via de site van de W2. Makkelijk en niet te duur dus ik zeg doen. Het is de dag na hemelvaart, ik ben die dag ook nog lekker vrij. De W2 is tegenover de Verkadefabriek dus misschien eten we daar nog wel iets van tevoren, of in de stad. De W2 is verder ook makkelijk vanaf het station te bereiken, ik denk dat het nog geen 10 minuutjes wandelen is. 

2 opmerkingen

  1. Huh, maar Gers is helemaal niet van Tijdmachine, lieve schat. :D

    Wel veel plezier hoor. Ben benieuwd hoe hij live is!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha faal. Daar had ik wel beter op kunnen letten :P

    BeantwoordenVerwijderen