27 februari 2012 / The Book Depository Order 26/2

Eigenlijk wilde ik de komende tijd niet zoveel boeken niet meer kopen, omdat ik al zo'n grote stapel heb liggen die ik nog moest lezen. Van de week kocht ik al twee Poema Pockets en nu heb ik weer een bestellinkje gedaan op The Book Depository. Ik kan uren op de site rondspeuren naar leuke aanbieding, nu ook weer. Ik kocht drie boeken voor 12 euro, super goedkoop! Ze waren per stuk heel goedkoop en er was ook nog eens een 10% kortingsactie. Het zou eerder gek zijn als ik nu niet zou bestellen.

The Death and Life of Charlie St. Cloud - Ben Sherwood
€3,81
Eerlijk gezegd, de keer dat ik deze film zag was ik niet echt onder de indruk. Het verhaal vond ik mooi, maar het was gewoon ze slecht uitgewerkt. Sinds toen wilde ik graag het boek lezen, gewoon om te weten hoe het verhaal nu echt in elkaar zit. En als het dan niet zo'n leuk boek is, is het ook niet echt zonde dat ik het gekocht heb voor die €3,42 die het kostte met korting.


The Lucky One - Nicholas Sparks
€4,99

Ik zie nu pas dat ik per ongeluk twee boeken heb uitgekozen met Zac Efron op de voorkant. Nou, niet zo erg hoor haha.
Ik heb pas één boek gelezen van Nicholas Sparks, The Last Song, maar die vond ik heel erg leuk, dus besloot ik er nog twee te kopen. Ook deze was niet zo duur nu, en ik vond de voorkant erg mooi. Ook staat er op dat het een New York Times Bestseller was en ik heb altijd wel vertrouwen in de lijst.

Safe Haven - Nicholas Sparks
€4,56

En dus nog een boek van Nicholas Sparks. Ook deze voorkant vond ik erg pretty, en hij was niet duur. Verder staat ook hier dat hij een bestseller op de NY Times was, ik verwacht dus wel dat het een leuk boek is. Het is wel een pre-order, hij komt pas over 126 dagen uit, duurt dus nog even. Hij komt dan ergens aan het begin van de zomer als het goed is bij mij binnen, dus dan kan ik hem lekker in de vakantie lezen.
Misschien schrijf ik wel weer een artikeltje erover zodra ik de boeken gelezen heb :)

1 opmerking

  1. Ben benieuwd wat je van die eerste vindt, veel wisselende verhalen over gehoord :)

    BeantwoordenVerwijderen