21 februari 2012 / Carnaval '12

Al sinds ik me kan heugen vier ik elk jaar carnaval, ik ben er echt mee opgegroeid, en vind het dan ook ontzettend leuk. Iedereen verkleed zich gewoon lekker, doet gek, heeft lol :) De sfeer is zo geweldig, iedereen is aardig en leuk tegen elkaar, het is echt een van mijn favoriete dagen van het jaar.
Avec mijn vriendinnen, van links naar rechts: ik, Evi, Ilse, Sandra en Bente

Dit jaar was ik dus ook weer lekker wezen carnaval, ook vanmiddag/vanavond ga ik nog even. Ik heb m'n tijd een beetje verdeeld tussen vriendinnen en familie. Allebei is leuk, en ik moet toch nog een beetje wachten tot ik 16 ben. Ik heb me goed vermaakt, ik hou echt van carnaval :)

Ik was dit jaar verkleed als een bijtje, met een grote petticoat met zwart en geel en een bij op mijn neus. Ik had eigenlijk ook nog een haarband met daarop een soort sprietjes met ballen erop maar dit was totaal niet praktisch dus die had ik de eerste dag al geloosd.

Verder heb ik dus vakantie, en naast dat ik een beetje wil gaan uitrusten, moet ik ook veel voor school doen. Hopelijk kan ik dus wat meer gaan bloggen maar ik heb na de vakantie proefwerkweek en ik wil wel goeie punten halen. Vooral aan wiskunde moet ik nog wat uurtjes werken, pff..

Sorry voor dit wat korte blogje, maar dan hebben jullie in ieder geval weer een beetje een korte update gezien en hopelijk snel meer!Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen