25 februari 2012 / Shoplog 25-2

Vandaag was ik gezellig met mijn mama en zusje wezen winkelen. Ik heb al sinds de kerstvakantie volgens mij al geen nieuwe kleding meer gekocht en het was dus lekker om weer even te gaan winkelen. Ik had ook een aantal dingetjes nodig, zoals de kleding voor Modal United Nations (argh, moet binnenkort echt even een uitgebreid artikel maken om het aan jullie uit te leggen, het is zo vaag zo).Dit jurkje (met prachtige charmante foto) kocht ik dus voor MUN, maar hij kan ook goed voor normaal. Hij is net lang zat en valt heel mooi. De stof is vrij strak, met een beetje elastan er volgens mij in, maar kleedt heel mooi af. Ik kocht hem bij de Zara voor €39,95.
Daarnaast wilde ik dus graag een zwarte pantalon. Deze pantalon vond ik bij de Zara en hij kostte €49,95. Hij heeft een prachtig mooi model en daarnaast zit er ook nog een leuk riempje aan.
Dit jasje hing nog in het uitverkoop ring bij de Zara. Ik had niet echt een jasje nodig maar vond hem erg leuk, mijn moeder en zusje vonden hem truttig, maar ik denk dat ik het wel kan hebben. Het is een tweed achtig stofje en hij vrij wijde mouwen. Het leukste: van €69,95 naar €22,95.

Deze slightly oversized blazer kwam ik als laatste nog bij de H&M tegen. Ik paste hem even want hij was maar €19,95, ik verwachtte er eigenlijk niet zo veel van. Toen ik hem aan had was ik er helemaal weg van. Een vrij dunne blazer dus ook fijn voor de lente, en een hele leuke kleur :)


Bij de Six kocht ik deze leuke oorbelletjes. Ik wilde voor MUN en voor normaal leuke, klassiekere oorbellen, maar ik ben niet zo van de pareltjes. Deze hebben wel pareltjes eraan, maar zijn niet meteen truttig. En ondanks dat ik vrij lang, donker haar vallen deze gewoon op. Ik zag ook nog leuke zwarte, grote knopjes trouwens en ik heb er nu al spijt van dat ik deze niet meegenomen heb haha. Deze kostte €5,95.
Meteen toen de nieuwe Catrice lakjes uit waren gekomen had ik al een lijstje gemaakt van welke ik nog wilde hebben. Ik denk dat we nu zo'n 35 Catrice lakjes hebben (zusje & ik doen samen) maar er zijn er ook nog een stuk of 30 die ik wil hebben. Hopelijk komt er snel weer een 1+1 actie. Hierboven zie je : Browno Mars, Put Lavender on Agenda, Genius in the Bottle en Salmon & Garfunkel. Ik hou zo van Catrice's namen. Deze waren dus €2,49.
Mijn mascara is bijna op dus samen met mijn zusje heb ik een paar mascara's gekocht om uit te proberen. Ik weet niet precies hoeveel welke mascara kostte maar ze waren allemaal rond de €3. Er is nu trouwens een 2+1 actie voor de middelste drie mascara's, dus als je ze goedkoop wilt proberen moet je snel zijn. Misschien schrijf ik hier nog wel een artikeltje over, eerst uitgebreid uitproberen.

Ik heb nu van de kleding aanfoto's, normaal doe ik meestel uitfoto's, ik weet nog niet wat ik leuker vind. Beetje uitproberen.. Verder ben ik heel blij met al mijn aankoopjes, kan er weer even tegenaan :)

Vandaag ga ik nog een beetje aan school werken verder, ook al is het vakantie. Vind het wel jammer dat ik deze vakantie niet echt het 'vakantiegevoel' heb gehad, gewoon omdat ik het best druk had en veel voor school heb gedaan. Gelukkig komt er nou een periode aan met vrij veel vrije dagen en dus vier dagen Engeland, daarna is het al weer meivakantie. En dus mooi weer, wat kijk ik daar naar uit :)

2 opmerkingen