17 maart 2012 / Elf keer genieten

- Heel vroeg uit zijn zodat je de rest van de dag voor jezelf hebt en lekker kan lunchen, series kijken en genieten. Dit was bij mij deze week twee keer en ik moet zeggen dat ik dat absoluut niet erg vond. Je kan zoveel wel of niet doen op zo'n dag, even niet nadenken over krijg ik alles wel af, gewoon 's avonds op je gemakje op de bank kunnen zitten en even niet denken aan huiswerk, wat ik normaal pas 's avonds doe.

- Wakker worden met de zon die door de gordijnen schijnt en weten dat het de rest van de dag net zo'n mooi weer word. Zonnetje tijdens het fietsen, deuren en ramen open. Ik ben zo blij dat de lente eindelijk begint, ik heb dit mooie weer echt gemist.

- Ik heb zo ontzettend genoten van de eerste keer zonder jas fietsen. Dit is voor mij altijd zo'n magisch momentje. De lente en zomer doet echt iets met me, ik word er altijd zo vrolijk van en ik word weer echt helemaal blij van binnen. Geen angst voor kouwe vingers, niet meer altijd die eeuwige, zware jas aan.

- Bij thuiskomst heel veel post op de deurmat zien liggen en merken dat meer als de helft voor jou is. Zo kreeg ik gisteren Charlie St. Cloud, een oogschaduw en twee oogpotloden en Jamie Magazine binnen. Post is gewoon veel beter als de mail, wat mij betreft mochten veel dingen nog via de post komen. Het is dat ik nu even geen geld en zin heb in Postcrossing, vooral omdat het best duur is, maar dat gevoel wat je krijgt als er een kaartje op de deurmat ligt, dat mis ik wel een beetje hoor.

- Met een koud glas citroenranja aangemaakt met bubbeltjes water op de bank gaan zitten en dat nieuwe tijdschrift lezen.

- Een DIY-projectje doen wat heel erg leuk is geworden. Er komt nog een blogje van online dus ik ga nog niet te veel verklappen maar kan alvast zeggen dat het makkelijk, leuk en goedkoop is!

- In één keer per ongeluk expres zeven nieuwe nagellakjes kopen, gewoon omdat het kan.

- Met die nieuwe lakjes je nagels lakken en dan er niet tevreden mee zijn dus ze gewoon nog een keer lakken, omdat je de tijd hebt. Ander kleurtje, wat meer zomers en wat glitteriger, maar gewoon leuk.

- Overal foto's zien van prachtige witte kamers met weinig meubels en beseffen dat jouw kamer ook die richting op gaat, dat hij eigenlijk ook al kick-ass aan het worden is.

- Een parfum weer helemaal herontdekken en de komende weken hem elke dag dragen. Vooral omdat hij me doet denken aan de vakantie op Corfu.

- Een fijn weekend in vooruitzicht hebben, waarvan de voorpret vaak al net zo leuk is. Nageltjes lakken, lekker opmaken, kleding uitzoeken. Alle meisjes dingen, heerlijk :) En dan dat weekend.. Twee geweldige feestjes als het goed is met al mijn beste vriendinnetjes, heel veel dansen en vooral heel veel lachen. Ik weet nu al dat ik maandag waarschijnlijk nog al moe op school kom, maar wel uitgerust, opgeladen voor een nieuwe week. Wat leuke dingen allemaal wel niet met je kunnen doen. 

1 opmerking