22 maart 2012 / I ♥ magazines
Nog snel een laatste blogje voor ik morgenochtend richting Engeland vertrek. Heel veel heb ik niet te vertellen, dus ik hou het kort. Ik wil even zeggen dat ik afgelopen dinsdag mijn rapport heb gehad, waar ik best wel trots op ben. Ik sta maar één 6, de rest zijn alleen maar 7-ens en 8-en. De 6 kan ik waarschijnlijk niet meer wegwerken maar de rest mag natuurlijk zo blijven of hoger worden :)

Verder kocht/kreeg ik vandaag en gisteren veel tijdschriften. Ik fietste na school even naar de boekhandel om de eerste Nederlandse VOGUE te kopen en bracht meteen de Elle Eten, La Cuisina Italia en de Duitse Glamour mee. Ook kreeg ik gisteren de delicious. binnen en vandaag de Seventeen en een proefnummer van Runner's World. Ik heb dus al lekker even in de zon gezeten en gelezen en de komende weken heb ik ook weer zat. Al verwacht ik dat ik in Engeland ook nog wel een paar tijdschriften koop. 'k Heb er zin an!

Zometeen komen mijn opa en oma nog even langs en daarna kan ik beginnen met de laatste dingetjes doen.. Geniet hier in Nederland van het prachtige weer, hopelijk is dat bij ons ook een beetje zo en tot van de week!

1 opmerking