16 maart 2012 / Make-up stash

Als echt meisje houd ik natuurlijk ook van een beetje make-uppen. Ik heb niet heel veel make-up: als ik iets niet fijn vind, geef ik het meteen weg of gaat het de prullenbak in. Dit is wat ik nu heb en gebruik, het is nog lang niet wat ik allemaal graag zou willen hebben maar ik koop de laatste tijd wat duurdere, fijnere producten waar ik langer mee doen en die ik echt fijn vind.
Alles bij elkaar, zoals je kan zien niet super veel. De nagellak heb ik trouwens er niet bij gedaan omdat ik die wel heel veel heb, daar komt ooit nog een apart artikeltje over.
Mijn MAC oogschaduws. MAC is echt mijn favoriete make-up merk en dit zijn ook echt mijn favoriete oogschaduws. Mooie kleuren, goed gepigmenteerd en fijne structuur. De lichte linksachter, Ricepaper, heeft dan ook al de pan gehaald. Daarnaast zie je Mulch en die twee samen zijn vaak mijn standaard look, als ik snel make-up op moet doen. Daarvoor zie je Humid en Plumage, ook twee prachtige kleuren maar ik draag ze minder vaak.
Hier drie losse oogschaduws die ik ook heel fijn in gebruik vind. De linkse is een prachtige nude kleur van Everyday Minerals, hij heet Bird House. Ik heb 'm ooit overgekocht via het Beautygloss forum. Daarnaast Coco, een losse oogschaduw van Gosh. Ik had hem twee keer dus ik heb twee kleine potjes in een gedaan. Werkt wat makkelijker. Daarnaast staat Beach Towel, nog een hele mooie blauwe oogschaduw van Everyday Minerals, ook overgekocht. Hij is mat en soms wat lastig om mee te werken dus ik gebruik hem niet heel vaak, maar als ik het doe ben ik weer verbaasd hoeveel pigment erin zit.


De producten die ik op mijn gezicht gebruik, of ja, in ieder geval de poeders. Links achter staat een mooie poeder die ik gebruik als bronzer, hij is van mama geweest. Daarvoor ligt links een blush van MAC, heel erg mooi. Het is Band of Roses, een mineralize blush van de In The Groove collectie. Daarnaast ligt een mooie naturele blush van MNY, het is nummertje 301. Daarnaast ligt een matterende poeder van Catrice, van de Purple Passion collectie van een tijdje geleden.
Nog twee losse oogschaduws van Everyday Minerals, alleen dan de kleintjes. Het zijn twee mooie, naturele kleurtjes.


Dit palletje van Sleek kocht ik vorig jaar in Londen en ik gebruik het nog steeds vaak, hij is zo mooi :) Het is The Original.
Dan nog drie MAC lipsticks die ik met liefde gebruik. Colour me Coral van de Spring Colour Forecast collectie. Daarnaast Party Line en Dare You uit de normale collectie.
Nog wat losse producten zoals de mascara's die ik pas in een shoplog liet zien. Ook een foundation die trouwens heel fijn is, een lipgloss waar geen naam op staat.Verder op de achtergrond Healthy Mix concealer van Bourjois, een fijne lipbalsem van de Aldi, oogschaduwbasis van de Hema en een lipgloss van Gosh.
Mijn kwasten, twee oogpotloodjes en een wenkbrauwpotlood van de Hema, nothing special.
Zo berg ik het op. Niet super handig, niet super hygiƫnisch maar wel heel erg leuk van 't uiterlijk.

Ik weet dat dit misschien wat anders is dan wat ik normaal plaats, maar ik vind het wel leuk. Het is wat mij bezig houdt en alles wat ik normaal daarover gaat plaats ik op mijn blog, dus waarom dit niet ;)

1 opmerking

  1. Je hebt echt een leuke stash! Gewoon lekker basic, zonder teveel poespas.

    BeantwoordenVerwijderen