9 maart 2012 / MY ROOM: Ongelezen boeken
Een tijdje geleden poste ik al mijn boekenkast en daar hebben jullie kunnen zien dat hij helemaal vol zit. Voorlopig staat mijn stapel ongelezen boeken naast mijn bed, ook in gebruik als nachtkastje. Het zijn er zeg maar best wel veel.

Een aantal boeken waar ik heel erg naar uit kijk om te lezen zijn onder andere The Lucky One (zoals je ziet is hij dus al binnen gekomen), maar ook Chocolat van Joanne Harris die ik vorig jaar in Londen heb gekocht en ook het tweede deel van de Millenium-triologie. Ik heb hem al gelezen, maar toen had ik hem van de bieb geleend. Boeken die ik dus nieuw heb gekocht maar wel al eerder heb gelezen, komen ook op de stapel. 

1 opmerking

  1. Dat zijn er heel veel! Ik heb ook nog aardig wat ongelezen boeken, maar niet zo veel. :D

    BeantwoordenVerwijderen