13 maart 2012 / Toms Shoes


Toms Shoes. Ik had er al heel veel van gehoord maar was er nooit echt van onder de indruk. Toen ik ze van de week zag gebruikt worden in een bruiloft op Green Wedding Shoes. Ik keek en ik dacht echt zo van wauw, wat zijn ze eigenlijk mooi. Simpel maar het model is heel mooi. En zo lekker zomers :) Daarnaast is de opbrengst natuurlijk voor een prachtig doel, voor elk paar schoenen dat zij verkopen gaat er een paar naar iemand die het nodig heeft. Dit zijn mijn drie favorieten:

Natural Crochet Women's Classics $58
Corry Women's Vegan Classics $54
University Red Rope Sole Women's Classics $54

Helaas zijn ze niet zo goedkoop, ik weet niet of ik ooit 40 euro neer wil leggen voor een paar schoenen van stof en touw. We'll see. Ze zijn in ieder geval heel mooi :)

3 opmerkingen