16 april 2012 / Kruidvat 1+1 actie

Ik weet het, ik weet het... Al zo'n tien dagen niet geblogd. Het zit er gewoon even niet in om veel te bloggen en de komende twee, drie weken zal het ook op een laag pitje staan, maar daarna ben ik weer terug, regelmatig en vol inspiratie!


Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer 1+1 gratis bij de Kruidvat en ondanks dat ik niet perse iets nodig had ben ik toch even langs gegaan om wat leuke dingetjes te kopen. Zo kocht ik de Wake Me Up Foundation van Rimmel die ik wel wilde proberen, zie die kleur van de dop! Ik ben de laatste tijd echt verliefd op de kleur oranje dus tja.. Toen kon ik hem helemaal niet laten staan. Ik heb hem nu al een keer gebruikt en het is een fijne foundation maar niet heel erg dekkend, dus voor de dagen waarop je huid er mooi uitziet. Hij heeft wel een hele mooie, frisse glans. Daarnaast staat een mascara die ik eerder al kocht en dus erg fijn vind. Goedkoop, goeie krul en veel volume. That's how we like it. En dan koop je dus vast een back-up.

Ook kocht ik een HUGE bronzer van Gosh. Het is de vraag of ik die ooit opkrijg, maar hij heeft een prachtige shimmer en kostte nu dus maar iets van 6 euro i.p.v. 12. Dat zijn leuke uitprobeerprijsjes, toch? Daarnaast ligt de Dream Matte powder van Maybelline waar Mascha al heel lang heel enthousiast over is en ik die nu dus ook eens wilde proberen. Ik hou van zulke acties, maar baal dan wel dat ze bij onze Kruidvat geen Catrice hebben. Anders had ik nog wat leuke nagellakjes kunnen kopen :)

1 opmerking

  1. Ik heb deze actie helaas gemist, altijd leuk om zo nieuwe producten uit te proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen