17 mei 2012 / 5x Genieten

- Gisteren had ik wel geteld één uur les. Daardoor kon ik heerlijk uitslapen, maar niet heel lang, en 's ochtends op mijn gemakje wakker worden met een aflevering Desperate Housewives. Toen ik voor een uurtje naar school ging, en tussen de buien door was gefietst, had ik ook nog een van de interessantste vakken (Geschiedenis) en ik zat naast Yara die ik normaal niet altijd even veel spreek. We hebben dus zat te kletsen en naast opletten en hard werken is het dus ook nog heel gezellig.

- Toen ik thuis kwam, zat mama al op me te wachten met een lekkere tosti kaas. Gezellig samen gekletst en muziek geluisterd. Toen mama even naar de Aldi was, zocht ik uit wat ik ga koken vanavond, ik ging voor Italiaans en wat uitgebreider dan normaal. Het is lang geleden dat ik goed gekookt heb, heb er nu al helemaal zin in.

- 's Middags ging ik lekker sporten, het was Zumba, en ondanks dat het heel rustig was heb ik toch lekker mijn best gedaan en was lekker moe naderhand. Ook hebben ze bij ons op de sportschool nu wat extra's, 'Bikini Bootcamp', wat extra aandacht voor de zomer. Meer en zwaarder sporten + voedingsadvies.

- De hele avond heb ik met de laptop op de bank gezeten en gekeken voor de zomervakantie. Mijn ouders boeken altijd pas later, en ik zoek altijd mee ook al kiezen ze altijd iets anders dan ik heb voorgesteld, en ik zit nu helemaal in de vakantie sfeer. Zwembad, zon. Mag ik al weg?

- Als laatste heb ik ook nog lekker met mama helpen koken, zalm met kruiden - beurre blanc en gegrilde groene asperges met parmezaanse kaas. Jammie! Ook heb ik een focaccia gebakken, vast voor het eten van vanavond. Als hij lekker is, komt hij vast wel hier te staan.

Leef het leven en geniet.

Dit is trouwens mijn 100ste blogpost, yay!

2 opmerkingen

  1. Die Bikini-bootcamp, dat klinkt als wat ik aan het doen ben nu. :D Ga je dat ook doen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ioon het is iets minder gepland als bij jou volgens mij, maar vergelijkbaar! Ik ga zeker mee doen :)

    BeantwoordenVerwijderen