4 mei 2012 / MAASTRICHT - dag 1

Afgelopen dinsdag vertrokken mama, papa, zusje en ik richting Maastricht. Lekker even een paar daagjes er tussen uit. Mama had een hotelletje geboekt op een woonboot. Juist ja. Toen ik het eerst hoorde, was ik een beetje sceptisch, maar uit eindelijk viel het alles mee. Niet heel luxe, maar gewoon netjes en ik heb lekker geslapen. Als je dus in Maastricht ergens fijn, niet te duur wilt slapen en je met meer mensen of een gezin bent zou ik het zeker aanraden. Het ligt op 25 minuten lopen van het centrum, heeft parkeerplek en gratis wifi. Als je aankomt is het even mmm oké?, maar don't worry, het is goed!

Nadat we even onze spulletjes hadden uitgepakt, liepen we richting het centrum. Ik was nog nooit in Maastricht geweest en mijn eerste indruk was een beetje rommelig maar wel heel gezellig. De zon scheen, het was gezellig druk. We hebben rond gelopen, en alles een beetje bekeken. We hebben 's avonds lekker buiten gegeten bij De Lanteern, nothing special, maar niet te duur en ik had lekker een gamba salade op. Het plein waarop we zaten, het Onze Lieve Vrouwen plein, is heel gezellig. We hebben verder nog gewoon een beetje gewinkeld en de stad bekeken. Ook was er een demonstratie tegen de wiet pas wat leuk was om mee te maken.


2 opmerkingen