3 juni 2012 / Familiedag + Charly Luske

Bij papa's werk hadden ze gisteren een familiedag, dit is elke zoveel jaar en wij gingen dus gezellig mee. Ik had er niet zo veel van verwacht, had er dus ook niet bijzonder veel zin in, totdat papa een paar dagen geleden ontdekte dat Charly Luske kwam optreden. Dat is leuk natuurlijk, we zijn trouwe TVOH-volgers! Verder zou er vast wel lekker eten zijn, het was gratis en we gingen gewoon lekker plezier maken met elkaar.

Verkeerde kleur foundation?
Toen we om 4 uur aankwamen, was het nog vrij rustig. We liepen eerst een rondje door het bedrijf en gingen toen de zaal in (waar het erg warm was) om lekker te eten. Ze hadden onder ander lekkere haring, waarvan mijn zusje eerst 'Ieww' zei, maar toen ze het proefde het toch erg lekker vond, en nog een stukje pakte hihi. Ook hadden ze frietjes, hamburgers, broodjes beenham en nog veel meer. Er was eerst nog een tombola (waar we helaas niks wonnen) en daarna begon er een soort voorprogramma. Ik weet de naam niet meer, maar het was een dj en zanger/presentator die wel voor een lekker sfeertje zorgden in de zaal. Ze deelden opblaasbare microfoons uit en het was gewoon gezellig gek doen. Veel bekende nummers zoals Ik Neem je Mee (wat Gers Pardoel live toch iets beter doet ;)) en i gotta feeling, leuk gedaan dus.
Daarna kwam waarvoor we eigenlijk toch wel gekomen waren: Charly Luske. Het was rustig, we stonden dus gewoon helemaal vooraan. Hij speelde een half uurtje, mijn favoriete liedje was Sex on Fire. Marit en ik hebben even gezellig gefangirld, vooral toen hij allebei onze hand vast pakte ;) Toen hij afgelopen was, zagen we hem nog aan de zijkant van het podium staan, hij was handtekeningen aan het uitdelen. Ja, toen moesten wij dus ook even op de foto. Nog meer fangirling. En toen, helemaal fangirling, reed zijn busje ook nog achter ons toen we naar huis reden. En hij zwaaide. Ja. Dus. Wij zijn gewoon een beetje suckers voor 'beroemdheden'. Come on, leuk koppie, goeie zanger, wat zou jij doen? lol.
Het was dus gewoon heel erg leuk, vooral door ons fangirling en het foto maken, aanraken en zwaaien van/met Charly. Volgend jaar weer? 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten