23 juni 2012 / Sale shopping

Ik zit nog steeds te wachten op het vakantie-gevoel. Ik hoef niks te doen voor school en daar moet ik mezelf regelmatig aan herinneren. Hoe fijn is het dat ik nu even niks hoef te doen, nergens mezelf aan hoef te verplichten. Ik moet nu nog twee keer naar school; maandag om mijn boeken in te leveren en woensdag om mijn rapport op te halen. Allebei dus niet meer als een half uurtje school. Heerlijk. Maandag ga ik waarschijnlijk ook met mijn zusje naar Snow White and the Huntsman, we willen die allebei graag zien :) Tussendoor hebben we nog even tijd, dus misschien even de stad in, iets eten of zo. Lekker, vakantie.

Afgelopen vrijdag ging ik gezellig met mama naar de stad. Het was al weer even geleden dat ik nieuwe kleding had gehad en het was nu uitverkoop, dus die mogelijkheid slaan we niet over :) Dit is een van de dingen die we elke vakantie sowieso een keertje doen. Winkelen en lekker lunchen in de stad. Ik ben goed geslaagd, vooral bovenkleding. Ik had eigenlijk ook naar broeken moeten kijken, en ik heb er wel een paar aangehad, maar ik hou gewoon niet zo van broeken kopen.

De uitverkoop bij de Steps vond ik heel leuk. Normaal loop ik die winkel voorbij omdat ik het te duur vind, en soms wat truttig, maar ik heb nu twee hele leuke bloesjes kunnen vinden. Ik had nog een andere leuke maar dat werd een beetje teveel van het goeie. Het bloesje van de H&M, de blauwe, is het enige wat niet in de uitverkoop was. Deze heb ik gisteren naar het schoolfeest al aangehad. Welke trouwens erg leuk was :)

H&M - €5


Steps - €15


Steps - €20


H&M - €15


Vero Moda - €15
Le Ballon - €27

2 opmerkingen