12 juli 2012 / Burger's Zoo

Afgelopen maandag ging ik gezellig samen met Sandra en haar familie naar Burger's Zoo in Arnhem. Ik was hier heel lang geleden al eens geweest met mijn ouders, maar hier kon ik me eigenlijk niks meer van herinneren. De dierentuin is vrij ruim en is zo opgezet zodat de dieren in een natuurlijke, ruime omgeving kunnen leven. Ze hebben heel veel dieren, van gorilla's tot giraffes. Ook hebben ze een prachtig 'aquarium' en een bush en desert.

Ik vond de dierentuin echt prachtig. De dieren waren mooi en van dichtbij te bekijken, ze hadden veel ruimte en zagen er allemaal erg verzorgd uit. Ook waren er gewoon veel dieren die ik leuk vond, onder andere olifanten, giraffes, zebra's, tijgers, leeuwen. Allemaal hele mooie beesten. Ook het oceaan gedeelte vond ik erg leuk. Je loopt dan naast hele grote ramen, bij één gedeelte zelfs er onder door, dus je kunt alles goed zien. Dit vond ik erg mooi. Er was ook een hele mooie rog bij, deze had panterprint op zijn rug! De haaien waren iets kleiner als ik me voorgesteld had, maar nog steeds erg stoer. De bush vond ik iets minder. Ze hebben hier wel een natuurlijk klimaat nagemaakt, maar het was zo warm en benauwd, en ik heb daar weinig dieren gezien.
Ik vond het dus een mooie dierentuin, het is altijd fijn als je ziet dat de dieren het gewoon goed hebben en daarnaast waren het er ook erg veel. Daarnaast was het gewoon gezellig om weer een keertje naar de dierentuin te gaan. Naderhand bleef ik nog gezellig bij San slapen en hebben we vooral veel SongPop gespeeld, een verslavend spelletje op Facebook waarbij je liedjes moet raden. We begonnen aan een film (Vicky Christina Barcelona) en ook al was ie erg leuk tot waar we waren gekomen, we waren iets te moe om verder te kijken.

1 opmerking