27 juli 2012 / DAY 3: en La Palma


Vandaag beloofde weer net zo'n heerlijke dag te worden als de dag ervoor. We lagen deze keer bij het andere zwembad, netjes uit de zon vanwege het verbranden. De dag bestond weer uit liggen, lezen, slapen, genieten van het uitzicht, zwemmen, lezen. Heerlijk genieten.

We lunchten lekker lui bij het hotel zelf, maar dit was niet heel lekker en bijzonder. Dit zullen we niet snel weer doen. Ik at een vegetable sandwich, mijn zusje een club sandwich en mama een hamburger. Alles was nogal lauw en het proefde allemaal net niet. Gelukkig hebben we niet all-inclusive geboekt.

Ook deze middag (zeg van 6 tot 8, je ritme verandert helemaal) lekker even in  het appartement gechillt en wat lekkere oreo's gegeten. Dit wordt mijn snack voor de hele vakantie. Daarna weer heerlijk gegeten bij een restaurantje. Je hoeft me geen namen te vragen, deze weet ik echt niet. Als visliefhebber zit je hier goed. Ik at deze avond zeetong, jammie.

Toen we terug kwamen bij het hotel, stonden we even stil bij de animatie van die avond. Dit was Peter Pan de musical. Hij was bagger, ze playbackten etc. dus dit sloegen we maar over om naar ons appartement te gaan en weer lekker te gaan slapen. Ik heb deze dag vooral veel gelezen, 3 boeken uit.

Ik schreef deze stukjes elke avond op vakantie en nu deel ik ze met jullie zodat jullie ook een beetje mijn vakantie en La Palma mee kunnen krijgen. Ik was van 16 tot en met 23 juli weg, dit blogje was dus 18 juli.

3 opmerkingen