28 juli 2012 / DAY 4: en La Palma

Vandaag was weer zo'n lekkere lange, luie dag waar dus niet zo veel over te vertellen is. Het was gewoon lekker niks doen. Hoe zien mijn dagen eruit als ik zo lekker aan het zwembad lig? Over het algemeen begint het met een half uurtje zwemmen, waarna ik mezelf laat opdrogen in de zon. Dan moet ik meestal wel een keer naar de wc en haal ik in het appartement een flesje water. Daarna plof ik weer op mijn bedje en lees ik. Dit gaat zo de hele dag door. Soms even tussendoor lunchen, boodschappen doen, even naar de zee lopen of slapen. Dat laatste gebeurt trouwens niet expres, meestal per ongeluk.

Over de zee gesproken. Deze is niet echt geweldig. We hebben één keer geprobeerd te zwemmen, maar de onderstroom is zo heftig, sterk, dat hij je meteen onderuit trekt. Erg gevaarlijk dus. Doordat de stroming zo hard is, kletsen er ook de hele tijd stenen tegen je aan. Ik zou dit eiland niet uit kiezen voor de geweldige zee waar je lekker in kunt zwemmen. Het strand is ook gloedje heet omdat het zand dus zwart is. Nee, dit is geen fijn strand om lekker op te liggen. Al denken veel mensen er anders over want het is er vaak hartstikke druk.

We aten Italiaans en ik at een heerlijke Spaghetti Vongole. Vis is hier zat. Verder was dit niet zo'n bijzondere pasta, daar moet je toch echt voor in Italië zijn en niet in Spanje.

Ik schreef deze stukjes elke avond op vakantie en nu deel ik ze met jullie zodat jullie ook een beetje mijn vakantie en La Palma mee kunnen krijgen. Ik was van 16 tot en met 23 juli weg, dit blogje was dus 19 juli.

1 opmerking