8 juli 2012 / Guess who I'm wearing?

Er is één winkel die ik over het algemeen echt verafschuw. Walgelijke maar dan ook echt walgelijke kleding. Glitters. Goud. Ordinair. Maar vandaag wilde mijn zusje graag even naar binnen en na eerst elk kledingstuk te hebben afgekraakt, zag ik dit shirt. Ik zei tegen mijn zusje dat ze het aan moest trekken, maar het was niet echt haar stijl. Maar het shirtje was wel leuk. Dus toen trok ik het aan. En toen vond ik hem toch wel erg leuk. Dus toen kocht ik een kledingstuk in de gevreesde winkel.

Maar hij is dus wel erg leuk. Ik v ind hem al leuk zoals ik hem hier aan heb (zwart hempje eronder, spijker short), maar hij kan ook best met een lange broek vind ik. Andere combinaties moet ik nog even bedenken, maar die komen er vast wel.

De winkel was trouwens Cool Cat en ik schrijf het in italics omdat ik het niet hardop kan uitspreken, dit zijn mijn fluisterletters. Hij kostte €14,95.

4 opmerkingen

 1. Ik verafschuw de Cool Cat ook! Maar dit is inderdaad best wel een leuke top

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha wij hebben geen cool cat, maar wel een wonder woman, zelfde niveau gok ik.. Maar, heel stiekem moet ik wel bekennen, dat er soms iets leuks tussen zit. Vriendinnetje van me heeft er ooit eens een glitterjurkje gekocht in het zwart, vind ik sowieso al minder ordi, en was perfect voor ons oud en nieuw feestje! Maar je moet wel heeel goed zoeken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou in de Cool Cat kom ik nu echt nooit, maar deze top is zeker een bezoekje waard ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik ken het! Leuke top. Ik kocht er een leuk jurkje net voor mijn vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen