3 juli 2012 / Hello Atheneum 5!

Vorige week woensdag heb ik mijn rapport opgehaald en daarmee ben ik dus officieel over naar Atheneum 5! Nog beter; ik heb dus vakantie :D Eindelijk een aantal weken niks doen, uitrusten. Ik ga ook nog een weekje op vakantie maar daarover later meer.

Ik ben vrij tevreden over mijn rapport. Met één zesje en de rest alleen maar zevens en achten vind ik dat ik het goed heb gedaan. Ook alleen maar V & G voor inzicht en actieve werking, best netjes. Voor de vakken die ik dit jaar al heb afgerond, sta ik twee achten, ook mooi dus. Er zijn wel een aantal vakken bij waarvan ik vond dat ik er eigenlijk wel een 8 voor had mogen staan, maar so be it.

Ook wil ik voor mezelf meteen wel een aantal dingen opleggen voor volgend jaar: voor alle PTA's wil ik het liefste minimaal een 7 halen en daarnaast ga ik meteen vanaf het begin van het jaar veel aandacht besteden aan wiskunde in de hoop daar dan ook een 7 voor te staan. Ook krijg ik twee nieuwe vakken, aardrijkskunde en m&o, en ik ben heel benieuwd hoe die lessen zijn en hoeveel tijd ik eraan moet besteden. Ik heb nog wel wat meer puntjes, maar dat komt aan het begin van het schooljaar wel, nu ga ik eerst even genieten van het feit dat ik niks hoef te doen.

1 opmerking

  1. Wat een super mooi rapport! Daar mag je trots op zijn. :D
    Geniet maar goed van je vakantie. :D

    BeantwoordenVerwijderen