6 juli 2012 / Hey, I put some new shoes on... Part 2

Toen ik woensdag met mama en Marit in het dorp liep en we langs de Fox liepen, haalde ik mama over om toch even te gaan kijken. Het was uitverkoop en ik had nog steeds sandaaltjes nodig. Ik heb namelijk hele lastige voeten voor sandaaltjes; ze zijn namelijk erg breed. De lengte heb ik nooit problemen mee, maar dan gaan mijn voeten er zo charmant overheen puilen. Of mijn voeten passen er niet eens in, omdat ik ook nog eens een hoge wreef heb.

Ik liep de winkel binnen en keek meteen in het uitverkoop rek, waar deze er meteen uitsprongen. Ik paste ze en zowaar, ze pasten. Andere schoen erbij, rondje  lopen. Ik twijfelde een beetje, ze zaten heel goed maar ik had nog steeds een klein beetje dat mijn voeten wat erover heen puilden. Na een kwartier rondgelopen te hebben, heb ik toen besloten ja te zeggen en toen hebben we ze dus gekocht, yay :)

Ze zijn van het merk Alma en Pena wat ik nog niet kende, maar toen ik het net googelde  zag ik dat ze het ook bij Zalando verkopen. Deze waren nu 50% afgeprijsd en dus van €59,95 naar €29,95. Nu heb ik eindelijk sandaaltjes, ik vind dat gewoon zo leuk voor onder een jurkje, shortje, spijkerbroek. Kan ik ook open schoenen aan die geen slippers of pumps zijn hihi.

1 opmerking