18 juli 2012 / Jonathan Clay

Toen ik van de week de soundtrack van LOL aan het downloaden was, kwam ik twee keer de naam Jonathan Clay tegen. Ondanks dat de liedjes die in de film gebruikt waren van hem absoluut onvindbaar waren in een goeie versie, raakte ik wel ge├»nteresseerd. Want zijn muziek is wel erg leuk ! Ik besloot wat research te doen en kwam het volgende te weten.

1. Hij is best cute, zelfs met een baard en lang haar. Dit kan snel te veel zijn, maar hem staat het echt erg goed. Hij komt op me over als een beetje zo'n indie-rock persoon.2. Hij heeft al een aantal albums uitgebracht via iTunes welke ik niet kan downloaden omdat ik niet via iTunes wil downloaden en daarnaast zijn ze helemaal niet te vinden op het internet. Als iemand dus weet waar ik deze kan vinden, laat me het weten.
3. Op dit moment is hij druk bezig met een project genaamd Jamestown Revival. Samen met Zach Chance maken ze heerlijke muziek en touren ze door de Verenigde Staten. Helaas staat zijn eigen muziek daardoor op een lager pitje, maar als je zijn eigen muziek leuk vindt, vind je Jamestown Revival vast en zeker ook leuk.

Zodat jullie ook van zijn muziek kunnen genieten, heb ik via een site die ik net ontdekt heb een playlist gemaakt. Dit is de link. Hopelijk lukt het met muziek openen, anders zal ik zodra ik terug kom van vakantie dit aanpassen. Ik vind deze muziek zo heerlijk, zo fijn. Lekker voor bij een avondje buiten, met fijne muziek en gezellige mensen zie ik dat al helemaal voor me. Als het weer ook meewerkt tenminste.

1 opmerking

  1. Hmm, ken hem niet! Maar heb die film echt toevallig vorige week voor het eerst bekeken! :p

    BeantwoordenVerwijderen