14 juli 2012 / La Palma

Aanstaande maandag vertrek ik voor 8 dagen richting La Palma. 8 dagen niks doen. Zon, zee, strand, nog meer zon. Genieten. Ik ben nog nooit eerder naar Spanje geweest, of een Spaans eiland, en ik ben dan ook heel benieuwd wat ik kan verwachten. Het is 4,5 uur vliegen, en na de vlucht moeten we nog een uur met de bus.


We verblijven in het plaatsje Puerto Naos, aan de linkerkant van het eiland. Een goeie keuze, want waar wij later pas achterkwamen is dat de rechterkant van het eiland vrijwel altijd bewolkt is. We verblijven in een vrij groot hotelcomplex. Ik heb nog nooit in zo'n huge hotel gezeten, meestal verblijven wij in kleinere appartementencomplexen, dus ik ben heel benieuwd wat ik er van vind. 

 Zoals je ziet, is het strand zwart. Het is namelijk een vulkaan eiland. Ik hoop dan ook dat wij door middel van een auto huren of een bus tochtje bij de vulkanen kunnen komen en deze van dichtbij kunnen zien. Ook zijn er vlak bij Puerto Naos veel bananenplantages welke ik graag wil zien. Ik weet in ieder geval wat ik veel ga eten deze vakantie, jammie! Verder hoop ik veel ander lekker fruit te kunnen eten. Ik ben ook heel  benieuwd naar de rest van het eten.

Verder weet ik nog niet precies wat we gaan doen, behalve ontzettend genieten van even weg zijn van huis. Hopelijk kan ik een beetje bruin worden en genieten van het lekkere weer. Ik weet nog niet of ik zin en tijd heb om vooruit te schrijven, dan merken jullie dat wel. Anders blijft het een paar daagjes stil maar na de vakantie zal ik dat dan zeker weer goed maken door te vertellen hoe het was.

En don't worry, er is continu iemand in ons huis.

4 opmerkingen

  1. Ziet er gaaaaf uit! Dat lijkt me nog eens een leuk eiland...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk! Ziet er goed uit :) ik ga dit jaar naar italiƫ, heb er echt zin in. En we gaan sinds mijn 10e elk jaar naar Ibiza, een ander spaans eiland. Dit jaar ga ik daar weer heen en ik kan je vertellen; dat wordt alleen maar relaxen, zwemmen en zonnen! Veel plezier tijdens je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen